Kokkeelev søges til Arp-Hansen Hotel Group (1)

OM ARBEJDSPLADSEN

Vil du have en bred indføring i kokkefaget på en arbejdsplads, hvor du bliver set og hørt? Drømmer du om en uddannelse, hvor du virkelig kan lære noget? Hvor du kommer hele vejen rundt i køkkenet? Hvor du bliver taget seriøst, og der bliver lyttet til dine ideer? Hvor der er styr på tingene, så du får din løn til tiden og ikke arbejder gratis? Hvor du har super kolleger, der gider at lære fra sig? Så er Tivoli Hotel & Congress Center dit oplagte valg. Her får du hele pakken og mere til.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Råvarer, planlægning, tilberedning, anretning, samarbejde – du lærer det hele Som kok har du alle tiders mulighed for at gøre andre mennesker glade. Du ved selv, hvor lækkert det er at få lige netop det, man har lyst til at spise – og så bare få det endnu bedre, end man drømte om. Det er lige netop det, dit liv som kok handler om. Du kommer til at lære: At udvikle og sammensætte menuer Råvarekendskab – kød, grønt, fisk, krydderier… At forberede råvarer At tilberede retter – både det kolde, varme og dessertkøkkenet At planlægge din arbejdsdag ud fra dagens menu Om allergener – så du kan lave lækker mad til folk med allergi Uddannelsen tager ca. 3 år, efter du har bestået grundforløbet på en erhvervsskole. Du arbejder størstedelen af tiden hos os og har derudover skoleophold undervejs. Da vi hos Arp-Hansen Hotel Group er ambitiøse på dine vegne, har vi skabt vores egen elevskole, hvor du får skræddersyet undervisning sammen med andre tjener-, kokke- og receptionistelever.

Forventninger til eleven

Bestået grundforløb og stor lyst til at lære Du skal have bestået grundforløbet, før du begynder. Derudover er det først og fremmest din indstilling, der gør, om du kan blive en god kok. Du skal: Forstå at på en arbejdsplads møder man til tiden og yder en indsats sammen med sine kolleger Have lyst til at lære og udvikle dine evner Have lyst til at bidrage med dine egne ideer – fx til menuer eller brug af råvarer Ikke være bange for at tage fat – der er fart på i kokkefaget Have overblik så du kan planlægge og bruge din tid på den bedste måde Kunne begå dig på engelsk – du har kolleger fra hele verden

VI TILBYDER

På Tivoli Hotel & Congress Center kommer du ind på en stor og gennemført professional arbejdsplads. Vi dækker hele paletten med fokus på at give alle en særlig og helt betagende oplevelse – uanset om man besøger os til en konference eller er her som hotelgæst på en kæreste- eller familietur. Bliver du en del af Arp-Hansen Hotel Group, er du med til at give gæster fra hele verden fantastiske oplevelser. Vi ved, at mennesker er forskellige – og derfor har vi hoteller for enhver smag. Vi har klassisk elegance, og vi har ung puls. Vi har orden i tingene, og vi har plads til spontanitet. Vi er gennemført professionelle, og vi har plads til sjov. Vi føler os som en stor familie, og vi tror, at det er en meget væsentlig del af hemmeligheden bag vores succes.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Phillip Morrison - Køkkenchef
hr@arp-hansen.dk
Tlf.: 32684000

Addresse

Arp-Hansen Hotel Group
Arni Magnussons Gade 2, 1577 København V

Ansøgningsfrist:

22-04-2022

Søg jobbet her