Kokkeelev søges til Bistro Panpan by Madkastellet

OM ARBEJDSPLADSEN

Bistro panpan ligger i Zoologisk Have og er en familievenlig gourmet restaurant hvor Asien og Frankrig mødes i kulinariske smagsoplevelser. A la carte restauranten kan bespise 150 gæster og på terrassen er der plads til 70 gæster. Derudover har vi to selskabs- og konferencelokaler til både firma og private arrangementer. Dine opgaver vil være a la carte, opbakning og afvikling af selskaber samt konference forplejning. Kendskab til det Asiatiske køkken er en fordel, men bestemt ikke et krav. Vi er et hold på 10 mand i køkkenet fordelt på to hold med en 5\/2 vagtplan, holdene består både af kokke og elever. Vi følger havens åbningstider.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Eleven kommer til at indgå i et tæt samarbejde med det resterende køkken. Opgaverne består hovedsageligt af prep. og service til a la carte, samt mødeforplejninger til de to mødelokaler i huset.

Forventninger til eleven

Det forventes at eleven er mødestabil, ambitiøs og samarbejdsvillig.

VI TILBYDER

Du indgår i et team af engagerede kollegaer, fra dygtige kokke til servicemindet serveringspersonale. Derudover tilbyder vi en læreplads i de skønneste omgivelser, blandt alle zoo\'s dyr.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Thomas Madvig, HR Chef
Hr@madkastellet.dk
Tlf.: 27116499

Addresse

Bistro Panpan by Madkastellet
Roskildevej 32, Frederiksberg

Ansøgningsfrist:

01-08-2022

Søg stillingen