Kokkeelev søges til Bistro Rk

OM ARBEJDSPLADSEN

Bistro Rk er en ny åbnet bistro der går op i sit håndværk og køkken teknikker. Du kommer til at være en del af et team af dygtige kokke og tjener der kan deres job til fingerspiserne og er klar til at lære alt deres viden fra sig. Vi har åben fra mandag til og med lørdag både frokost og aften. køkkenet er et europæisk køkken med en stor del af retter fra Frankrig, lidt fra spanien og italien.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Du vil som elev hjælpe med at lave frisk brød hver dag, og vil starte med at blive lært op på vores kolde parti. det vil sige du skal hjælpe med forretter, desserter og petitfour. Vi vil gennemgå mange af de klassiske teknikker undervejs. Da vores menukort skifter efter sæson kan du forvente godt læring af sæsonens råvare.

Forventninger til eleven

Vi forventer du er en teamplayer der er klar på udfordringer, at du er ansvarlig og mødepligtig. Vi forventer du er præsentable og klar på at være en del af serveringen i restauranten samt klar på at præsentere for gæsten. Vi ønsker en social og positiv elev der er klar på at engagere sig sammen med passioneret kollegaer.

VI TILBYDER

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode kollegaer med bred viden og erfaring inden for branchen, der er klar til at give dig gode muligheder for læring. Vi er en arbejdsplads der giver mulighed for fleksibilitet i fridage såfremt der vises engagement ved fremmødte vagter.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Magnus rosendahl. køkkenchef og ejer
magnus.rosendahl@outlook.dk
Tlf.: 51461615

Addresse

Bistro Rk
nørrebrogade 160

Ansøgningsfrist:

31-08-2022

Søg stillingen