Kokkeelev søges til Boathouse

OM ARBEJDSPLADSEN

Boathouse beliggenhed i hjertet af Københavns Havn. Fra Nyhavn og over den karakteristiske Inderhavnsbro. Hos os, møder du en stemning, hvor Californien og Asien lever i smuk symbiose, hvilket også gør sig udslag i menuen som forener begge køkkener. Vi kører både a la carte og har ofte større selskaber og arrangementer. Hos os bliver man ikke blot en del af et lille team på restauranten, men en del af Sovino Brands bestående af 18 restauranter. I vores koncern er der rig mulighed for yderligere faglig udvikling på tværs af vores andre restauranter. Vi værdsætter kontinuerligt engagement, godt humør og generelt medarbejdere med respekt for hinanden og kærlighed til branchen på tværs af faggrænser. Vi værdsætter hinandens forskelligheder og diversitet, og vi hjælper hinanden hvor vi kan og hvor der er behov.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Som elev hos os består dine arbejdsopgaver af flere forskellige ting. Du vil have en vigtig rolle i, at være med til at forberede alt inden service. Ligeledes vil du være en del af den daglige service både til frokost og aften. Dette indebærer at køre det kolde og varme parti, fileterer fisk, skære kød og styre grillen. Vi forventer ikke at du kan alt dette inden du starter, men vi skal nok lære dig det undervejs.

Forventninger til eleven

Vi forventer en mødestabil elev som er motiveret til at lære. Vi vægter højt, at man er engageret i sin uddannelse. Ligeledes forventer vi, at man deltager aktivt og bidrager til et godt arbejdsmiljø.

VI TILBYDER

På Boathouse er der rig mulig for at udvikle sig. Vi er et sted, hvor du får lov at prøve kræfter med alle de ting du ønsker. Derudover er der flere fordele ved at være en del af Sovino Brands. Udover mulighed for at arbejde i køkkenet på andre af vores 17 restauranter tilbyder vi også 30% rabat på de fleste steder.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Benedicte Hvidberg, Talent Acquisition Manager
job@sovino.dk
Tlf.: 70702427

Addresse

Boathouse
Strandgade 85 A, 1401 København

Ansøgningsfrist:

31-03-2023

Søg stillingen