Kokkeelev søges til Brasserie Valby

OM ARBEJDSPLADSEN

Vi er et fransk inspireret Brasserie beliggende på Valby Langgade. Vi har kæmpe kærlighed til det franske køkken og de klassiske tilberedningsmetoder. Brød bager vi selv. Fond koger vi selv. Bisque laves fra bunden. Vi arbejder med et snævert menukort, men skifter det ofte. Desuden har vi vores eget bryghus, så vores øl brygger vi også selv - og sidste skud på stammen er at vi fremadrettet kommer til at dyrke mange af vores egne urter & grøntsager selv. Vi sylter & fermenterer også sæsonens råvarer. Se fx vores instagramkonto: Brasserievalby og for en fornemmelse af hverdagen. Brasseriet er populært i lokalområdet og der er fulde huse hver aften.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Dit arbejdstid ligger fordelt over onsdage til søndage; onsdag er opbakningsdag mens torsdag-søndag er åbningsdage hvor vi både har frokost og aftenservice. Du kommer til at arbejde i såvelt koldt som varmt køkken og indgå som del af det eksisterende team.

Forventninger til eleven

Du er mødestabil, præsentabel og grundlæggende interesseret i at dygtiggøre dig. Det er vigtigt for os at du passer ind i teamet og falder til i køkkenet. Arbejdssproget i køkkenet er dansk.

VI TILBYDER

Et praktiksted hvor du kan lære håndværket fra bunden. Et sted, du kan vokse og udvikle dig - vi arbejder med ferske råvarer og din køkkenchef underviser på skolen som gæstelærer i udskæringer\/kød og har både en uddannelse som kreaturslagter og som kok.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

ejer\/køkkenchef Sofus Clementsen
annes@gademad.dk
Tlf.: 52700757

Addresse

Brasserie Valby
valby langgade 90, 1th

Ansøgningsfrist:

10-03-2022

Søg stillingen