Kokkeelev søges til Brasseriet 8Tallet

OM ARBEJDSPLADSEN

Vi er et lille fransk brasserie, som arbejder meget sæsonbetonet. Vi skifter menu hver måned, arbejder med sæsonvarer, laver alt fra bunden, og bruger alle råvarer fra rosenkål til hummer. Så en uddannelse hos os, giver en god og alsidig læring.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Eleven bliver oplært i at køre grillen, garniture samt det kolde parti. Vi kører mest af alt varm mad, så man skal kunne holde flere bolde i luften og flexe mellem koldt & varmt parti. i Weekenden laver vi comfort food, som består af "street food" fra hele verden, alt fra gyoza, taco, chorizo, jamon croquettos, kinilaw etc etc.. Her får køkkenet lov til at lege

Forventninger til eleven

Moden, møde stabil, med et godt humør og passion for faget. Vi er et lille hold, som er meget tætte, så der skal være plads til sjov & leg, samt når der er travlt, total fokus og koncentration.

VI TILBYDER

Voksen elev løn, udbetalt overarbejde, en 2-5 vagtplan med weekend fri hver anden weekend, og "tidligt fri", vi lukker kl 20.45 og allerede 15.45 om søndagen . Gode udviklingsmuligheder, med masser af ansvar

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Nicolai Dimajo: Køkkenchef
nicolai@timos.dk
Tlf.: 40784671

Addresse

Brasseriet 8Tallet
Richard mortensensvej 81

Ansøgningsfrist:

26-03-2023

Søg stillingen