Kokkeelev søges til Brdr. Price Lyngby (1)

OM ARBEJDSPLADSEN

RESTAURANT & BAR Brdr. Price hylder den danske og franske madkunst og finder inspiration fra begge køkkener. Vi bestræber os på at lave velsmagende, uformel og ærlig mad med de bedste råvarer. Hos Brdr. Price byder vi indenfor i en hyggelig atmosfære til både frokost og aften alle ugens dage.

OM JOBBET

Elevens arbejde

At blive del af en spændende og attraktiv arbejdsplads midt i Lyngby. En grundig oplæring og introduktion af Brdr. Price. At blive en del af et team som man kan sparre med. Kollegaer med et højt fagligt niveau Gode arbejdsforhold, hvor vi passer på hinanden, og trivsel sættes højt.

Forventninger til eleven

Du brænder for kokkefaget og for gode råvarer. Du er positiv og engageret. Du er stabil og konstruktiv. Du ønsker at indgå i et dygtigt kokke- og tjenerteam Vi tilbyder et lærerigt elevforløb med en hverdag som aldrig af ens på en af Danmarks måske bedste arbejdspladser. Vi har høje forventninger til vores elever og det må de også gerne have til os. Læs mere om at være elev hos Brdr Price her: Bliv elev hos os - Brdr. Price (brdr-price.dk)

VI TILBYDER

Dine arbejdsopgaver vil variere fra dag til dag, og udover et altafgørende fokus på at sikre at vores gæster ønsker at komme på besøg hos os allerede i morgen, vil du også dykker dybere ned i dit fagområde og bliver klogere herpå.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Kristine Louise Christensen, HR Chef
k.christensen@dragsholm-slot.dk
Tlf.: 54303038

Addresse

Brdr. Price Lyngby
Brdr. Price Lyngby - Toftebæksvej 1, 2800 Kgs. Lyngby

Ansøgningsfrist:

30-06-2022

Søg stillingen