Kokkeelev søges til Chambre - Private Dining & Catering

OM ARBEJDSPLADSEN

Vi er et sted der fokuserer på selskaber, arrangementer og private dining på øverste hylde. Kom i lære under Køkkenchef Kasper Correll Larsen - som mangeårig konkurrence kok og tilknyttet det danske kokkelandshold har Kasper masser af erfaring og skarpe teknikker at dele ud af samtidig med at vi på Chambre arbejder med de bedste råvarer fra ind og udland. Chambre er en del af formel family sammen med restauranterne Uformel, Palægade, Sletten og Michelin restauranten formel B. Som kokkeelev på Chambre bliver du en del af et lille stærkt hold med stor fokus på personlig udvikling, høj faglighed og godt humør. 😃

OM JOBBET

Elevens arbejde

Du kommer til at indgå i vores lille team, hvor der er rig mulighed for udvikling og arbejde med nogle af de bedste råvare. Du kommer med ud til små private dining, hvor der er fokus på at give gæsten den bedste service og mad oplevelse i deres eget hjem.

Forventninger til eleven

Eneste krav for at blive en del af teamet er at du har været i lære i mindst 12 måneder et andet sted med a la carte erfaring, da vi ikke har a la carte på Chambre.

VI TILBYDER

Vi tilbyder en arbejdsplads hvor du arbejder 5 dage om ugen, 2-3 dage om ugen har man allerede fri kl 1530. så du har stadig mulighed for at se venner og familie om aften. Vi arbejder kun med hele fisk samt større kødstykker, så man lære at opdele blandt andet køller og hele rygge fra forskellige dyr.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Kasper Correll \/ Køkkenchef
Info@chambre.dk
Tlf.: 31571006

Addresse

Chambre - Private Dining & Catering
Jernbanegade 4

Ansøgningsfrist:

01-08-2022

Søg stillingen