Kokkeelev søges til Christianshavns Færgecafe (1)

OM ARBEJDSPLADSEN

På Christianshavns Færgecafé hylder vi gode historier, vigtige traditioner og det gedigne håndværk. Vi braiserer, sylter og koger, som vor mor gjorde det, og serverer snapse med rund hånd og et kærligt smil. Vores hjemmelavede snapse, og det gode danske køkken, er bygget på sæsonens fineste råvarer og håndværkstraditioner. Køkkenet har åbent til frokost og aften. Maden er klassisk dansk med små twist her og der. I vores frokost serveres der smørrebrød, anretninger og små lune retter. Aftenkøkkenet er det et klassik dansk brasserie med rejecocktails, wienersnitzel samt helstegte rødspætter. Alt sammen lavet fra bunden af gode danske råvare i hjertet af København.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Som elev hos os får du hurtigt mulighed for at tilbeder og anrette mad. Da du altid vil stå sammen med en eller flere faglærte kokke vil få en grundig oplæring klassisk kokkearbejde. Du vil opleve at elev og kokkearbejde er det samme på Færgecafeen. Vi er et smørrebrødskøkken om dagen - her vil du lave opbakning til smørrebrød f.eks. mayonnaiser, skære laks og stege fiskefilet. Om aften er det et brasseri - her vil du stå med udskæring af kød og garniturer, lave fonder og saucer samt desserter.

Forventninger til eleven

Vi forventer at du er åben og positiv, samt bidrager til et godt friskt arbejdsmiljø. Du skal være klar på udvikling og være fleksibel og mødestabil.

VI TILBYDER

En stabil arbejdsplads med styr på formalia, plads til udvikling og inddragelse samt et stærkt hold, der brænder for Færgecaféen. Vi sætter en ære i at have en høj kvalitet af mad, service og drikke samtidig med, at der er sundt arbejdsliv uden råben og skrigen, ligesom du får løn for dine arbejdstimer. Du kan forvente en normal arbejdsuge på et sted mellem 25 til 45 timer og svarende til en måned på 160 timer. Vi arbejde efter en ¾ vagtplan - 3 dage den ene uge og 4 dage den anden uge med fri hver anden weekend. Køkkenet lukker senest kl.22.00 og du har fri senest kl.23:00. På Færgecafeen arbejder vi med inklusion og plads til at være hvem du. Netop at vi kommer med forskellige baggrunde og forudsætninger ser vi som en styrke som er med til at skabe et godt arbejdsmiljø.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Erik Frandsen
erik@faergecafeen.dk
Tlf.: 27125068

Addresse

Christianshavns Færgecafe
Strandgade 50

Ansøgningsfrist:

31-10-2022

Søg stillingen