Kokkeelev søges til Den Røde Cottage (2)

OM ARBEJDSPLADSEN

Vi søger en passioneret kokkeelev, som vil være en del af Den Røde Cottage. Vi er ikke den største restaurant og dette skaber en familiestemning blandt personalet og vores gæster, som besøger os igen og igen. På Den Røde Cottage er vores arbejdsmiljø det vigtigste, og det er vigtigt for os, at vi alle går glade på arbejde og gør dét som vi gør bedst. Vi forventer at du har lyst til at tage del i fællesskabet, være en god team-player og har hurtige hænder og fødder.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Ude på Den Røde Cottage får man et ansvaret for et parti fra day one. Det har givet vores elever den brede forståelse for dagligt arbejde når man er udlært. Igennem ens tid hos os går man fra dessert partiet, til garni, snacks, kød\/fisk & sauce.

Forventninger til eleven

Vi forventer at du elsker mad og elsker faget. Du er mødepligtigt og har lyst til at lære og har lyst til at være en del af vores familie.

VI TILBYDER

Vi kan tilbyde en god vagtplan og rigtig gode arbejdsforhold. Vi spiser altid morgenmad og staff food til eftermiddag. Restauranten har åbent onsdag-lørdag. Vagtplan vil derfor være 4-3 med weekendfri en gang om md.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Ejer & Køkkenchef
simon@denroedecottage.dk
Tlf.: 28299379

Addresse

Den Røde Cottage
Simon Lerche

Ansøgningsfrist:

30-06-2022

Søg stillingen