Kokkeelev søges til Egelundslot

OM ARBEJDSPLADSEN

Egelund Slot er beliggende i smukke omgivelser i Fredensborg og er ejet af Dansk Arbejdsgiverforening. Slottet har 37 værelser, konferencefaciliteter og smukt indrettede stuer og spisestue. Du kan læse mere om os på www.egelundslot.dk. Egelund Slot og konferencecenter søger en kokkeelev, som er motiveret af meget forskelligartede opgaver, og som har masser af gå-på-mod. Vi stiller høje krav til råvarer og kvalitet, og vi ønsker at servere mad, der er lavet fra bunden. Mange råvarer kan hentes i vores egen have, mens du nyder udsigten til Esrum sø.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Du vil indgå i et team sammen med vores køkkenchef og det resterende køkkenpersonale og have stor berøring med resten af teamet på Egelund Slot. Vi lægger vægt på, at der er god stemning og professionalisme, så Egelunds gæster altid forlader slottet med en positiv oplevelse.

Forventninger til eleven

Du er:
• Dedikeret til kokkefaget og har lyst til at lære
• Er mødestabil og fleksibel i forhold til skiftende arbejdstider
• En teamplayer, der bidrager til vores gode arbejdsmiljø
• Har højt humør og energiniveau

VI TILBYDER

Vi tilbyder en fantastisk arbejdsplads med dedikerede medarbejdere og glade gæster i meget smukke rammer. Du vil opleve et sted, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvalitet og god service – og derfor vender vores gæster ofte tilbage.

Egelund Slot er et konferencecenter, som udelukkende beskæftiger sig med møder, kurser og konferencer, hvorfor størstedelen af din arbejdstid vil være i hverdagene med enten dags- eller aftenvagt. Så send os din ansøgning senest onsdag den 29. juni. Vi holder samtaler løbende, og derfor kan stillingen blive besat inden fristens udløb.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

André Cromhout, køkkenchef
acr@da.dk
Tlf.: 29 20 05 65
Søg stillingen, ved at sende din ansøgning til HR-koordinator Maria Larsen på msl@da.dk

Addresse

Egelundslot
Hillerødvejen 92, 3480 Fredensborg

Ansøgningsfrist:

29-06-2022

Søg stillingen