Kokkeelev søges til Høst ApS

OM ARBEJDSPLADSEN

Høst er Cofocos nordiske restaurant. Høst har modtaget mange flotte anmeldelser, modtaget designpriser for indretningen og er bl.a. kåret til verdens flotteste restaurant i 2014. Senest i 2018 er vi blevet anerkendt og har modtaget MICHELIN Plate, som vi er meget stolte af. Stemningen på Høst er uformel og omgangsformen afslappet. Køkkenet er kreativt, søgende og opfindsomt.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Du vil arbejde med og lære alt om mad og råvarer, der afspejler årstidernes skiften og de forskellige sæsoners udbud af råvarer – altid med fokus på den bedste kvalitet, vores region kan levere. Menukortet er fuldt af bær, svampe, rodfrugter, fisk, skaldyr og vildt.

Forventninger til eleven

Du skal slibe knivene, spænde løbeskoene og sørge for at have øjne, ører og smagsløgene åbne, for vi kræver, du er myreflittig, er en god kollega og har en positiv indstilling – også i en hverdag, hvor der skal leveres hver gang.

VI TILBYDER

Til gengæld kan vi give dig en arbejdsplads med høj faglighed og højt til loftet. Der er grobund for venskaber, sjove oplevelser og personlig udvikling. Vi lægger stor vægt på at have et godt arbejdsmiljø og sætter en ære i, at det er sjovt at gå på arbejde.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Køkkenchef, Jonas Christensen
jonas.christensen@cofoco.dk
Tlf.: 89938409

Addresse

Høst ApS
Nørre Farimagsgade 41, 1364 København K.

Ansøgningsfrist:

31-12-2022

Søg stillingen