Kokkeelev søges til Hotel d´Angleterre (1)

OM ARBEJDSPLADSEN

OM HOTEL D\'ANGLETERRE Hotel d’Angleterre blev etableret i 1755 og er som legendarisk københavnsk institution berømt for sin elegance, luksus og stil. Hotellet har gennemgået en forvandling og er med udgangspunkt i stedets rige historie blevet relanceret som et revitaliseret grand palais. Hotellets historie og stil komplementeres med nye og intuitive servicetilbud, der taler til tidens raffinerede rejsende. d\'Angleterre huser den berømte Michelin-restaurant Marchal, en af de bedste restauranter i København – Nordens kulinariske hovedstad. Marchals smukke rammer og eksklusive interiør går hånd i hånd med den udsøgte gastronomi og hjertevarme service, som Marchal er kendt og elsket for. Marchal åbnede i 2013 og har siden da vundet en Michelin-stjerne hvert eneste år. Om De søger en overdådig morgenbuffet, en ekstraordinær frokost eller en luksuriøs middagsoplevelse, udbyder Marchal og barerne på d\'Angleterre det hele. Rige materialer som bløde tæpper, sort marmor, egetræ, og velour skaber en luksuriøs, stilfuld, men alligevel afslappet og hyggelig ramme om serviceringen af den rejsende, de elskende, forretningsmanden, fashionistaen og den lokale københavner. Køkkenet drives af den danske chefkok Jakob de Neergaard, en af Danmarks største mestre udi det franske køkken med en enorm viden og erfaring inden for klassisk Michelin-gastronomi. Hans menu er kendetegnet ved gastronomisk harmoni og velsmag, hvad enten De fejrer en særlig lejlighed eller bare livet og dets gastronomiske nydelser.

OM JOBBET

Elevens arbejde

d’Angleterre tilbyder en læreplads, hvor du vil lære at lave mad på allerhøjeste niveau. Du vil således få en bred uddannelse, hvor du vil deltage i à la carte i Marchal, morgenmaden, personalemad, roomservice og bar-mad. Du vil være med til at anrette mad til små som store selskaber i hotellets banketafdeling, ligesom du vil komme til at udføre kvalitetskontrol af produkter samt andre køkkenopgaver. Du får dermed rig mulighed for at sparre med og lære af dygtige og engagerede kolleger i et sundt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden frem. Bliv en del af vores gastronomiske univers hvor kreativitet, first moving og konstante nye opdagelser er i højsædet.

Forventninger til eleven

Vi forventer, at du brænder for din uddannelse og kokkefaget. Det er en forudsætning, at du har en stor passion for gastronomi på højt niveau. Du er åben for nye udfordringer, og nysgerrig og ivrig efter at udforske gastronomiens verden og alle dens nuancer. Du er ansvarsbevidst og har en seriøs tilgang til arbejdsopgaverne - uanset karakter. Du sætter en ære i altid at levere høj kvalitet, og går af natur altid den ekstra mil, der skal til. Du er serviceminded og teamorienteret, ligesom du udstråler overskud i enhver situation. Du er mødestabil og trives med aften- og weekendarbejde.

VI TILBYDER

Vi tilbyder en professionel arbejdsplads, hvor vi til enhver tid stræber efter at give vores gæster en personlig, stilfuld og elegant oplevelse af international klasse. Vi er dedikeret til vores gæster, vores kollegaer og vores arbejdsplads. Vi er et dynamisk team med et stærkt sammenhold, høje ambitioner og kontinuerlig fokus på motivation og forbedring. Gennem vores interne d’Anglecademy vil du blive trænet i diverse programmer med henblik på at give dig de bedst mulige forudsætninger for udvikling og succes, samt en dybdegående indsigt i hele hotellet.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Jakob de Neergaard
jdeneergaard@dangleterre.com
Tlf.: 26730750

Addresse

Hotel d´Angleterre
Kongens Nytrov 34, 1050 Kbh

Ansøgningsfrist:

31-07-2022

Søg stillingen