Kokkeelev søges til Hotel Hvide Falk - Illulisat Grønland

OM ARBEJDSPLADSEN

Hotel Hvide Falks Restaurant byder ikke blot på en af byens bedste panoramaudsigter mod Diskobugten og dets isfjelde, men også et varieret menukort med fokus på alt det gode fra havet, fjorden og fjeldet. I vores restaurant serveres retter af høj kvalitet og i mængder, der mætter. Restauranten har gennem mange år været et favoritsted at spise ikke blot blandt turister, men også lokale. I restauranten sætter vi pris på en afslappet atmosfære, hvor gæsten har mulighed for at smage det bedste det grønlandske køkken har at byde på. Menuen varierer efter sæsonen, men vi bruger altid friske lokale råvarer og anretter retterne med respekt for grønlandsk tradition og med inspiration fra det asiatiske køkkens sans for æstetik.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Du kommer til at blive en del af et lille team, hvor vi har mest travlt fra marts til september 4-5 kokke - og 2 kokke oktober-januar. Du kommer til at arbejde med hele vores menu, og få ansvar efter dit niveau.

Forventninger til eleven

Vi forventer at du er nysgerrig på at lære nyt, mødestabil og kan indgå arbejdsmæssigt såvel som socialt i vores team.

VI TILBYDER

Periode: Vi holder åbent hele året rundt, og søger løbende elever, men har mest brug for ekstra hjælp imellem marts-september. Min ansættelse i 3 måneder. Løn: 4000kr\/mdr samt bolig.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Troels Kristensen, Direktør
tkr@aac.gl
Tlf.: +299 94 33 43

Addresse

Hotel Hvide Falk
Edvard Sivertsen-ip aqq. 18 | P.O. Box 20 | 3952 Ilulissat – Greenland

Ansøgningsfrist:

01-06-2022

Søg stillingen

Kontakt vores internationale koordinator

Tea Holmgård Danquah
International koordinator

Tea Holmgård Danquah

M: tea@hrs.dk T: 4156 6336