Kokkeelev søges til hoteller i Alpe d’Huez - Frankrig

OM ARBEJDSPLADSEN

Your Alp Adventure er en dansk familievirksomhed i Alpe d'Huez, Frankrig. Fordelt på to hoteller og et chalet har vi sammenlagt 117 sengepladser. Vi har åbent sommer og vinter med 1-3 måneders pause imellem. Vi har internationalt personale og laver mad til både hotel gæster og restaurant gæster. Vores restaurant har frokost åbent med et lille men lækkert a la carte kort. Vores aften service er altid en fast menu og varierer meget, fra hvilke typer gæster og events der er i området.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Dit arbejde vil bestå af den daglige gang i køkkenet som indebære opbakning, service, rengøring, planlægning og ugentlig status. Din opgave bliver i samarbejde med køkkenchefen\/kokkene og sikre et højt niveau i maden som bliver sendt ud og du vægter faglig stolthed højt! Du vil komme til at indgå i et team med 3-4 i køkkenet og ca. 8-10 hotelansatte fordelt på både Hotel Refuge & Hotel le Chamois. Køkkenet på Refuge er ikke af nyeste dato men i fin stand og har en god størrelse samt funktionelt indrettet med de bedste maskiner. Der vil hver dag laves personalemad til personalet og de er en ligeså stor prioritet som vores gæster! Vigtigst af alt er dog gæsterne og den service, du giver dem – derfor skal du være smilende og motiveret for at give gæsterne en fantastisk ferie. Som elev skal du bo og arbejde sammen med primært danske kollegaer, men der er også ansat andre nationaliteter – fælles for jer alle er, at I nyder miljøet i Alperne og elsker at have en aktiv sommerferie og vinterferie.

Forventninger til eleven

Vi forventer at du som faglært kok er: - en teamplayer som kan arbejde på tværs af nationaliteter - Vægter høj faglig stolthed - Er indstillet på at køkkenet skal score højeste ratings i alle gæste surveys! - Er omstillingsparat og klar på at tage fat hvor der er brug for det. - Har lyst til at lære nye mennesker at kende. - Som minimum snakker engelsk. Dansk, svensk og fransk er at foretrække men ikke et krav.

VI TILBYDER

Et spændende og varieret arbejde med gode forhold, hvor du i samarbejde med resten af køkkenet får ansvaret for at gøre de forventningsfulde gæster glade. Derudover venter uforglemmelige oplevelser, nye venskaber, fællesskab med dit team og udfordringer – alt i alt sætter vi rammerne for, at du kan få en fantastisk sommer- og vintersæson med en god balance mellem hårdt, men sjovt arbejde og fantastiske oplevelser. 

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Jacob Bennike, ejer
job@youralpadventure.com
Tlf.: 26295785

Addresse

Alpes Eventyr SASU
227 Chemin de la Chapelle

Ansøgningsfrist:

10-06-2022

Søg stillingen

Kontakt vores internationale koordinator

Tea Holmgård Danquah
International koordinator

Tea Holmgård Danquah

M: tea@hrs.dk T: 4156 6336