Kokkeelev søges til Je t'aime

OM ARBEJDSPLADSEN

På Restaurant Je t\'aime rummer vi højt humør, højt tempo og højt til loftet. Vi er en fransk bistro som sætter stor passion indenfor produktion og behandling af råvarer, for at genskabe franske klassikere, samt at lave nyfortolkninger.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Vi søger en elev som er klar på at tage fat og være en del af vores temmeligt lille køkkenhold på Je t\'aime. Såfremt at der er fed energi og god kemi, så kan færdigheder og kompetencer altid udvikles. Du vil deltage i den daglige produktion, hvor vi laver puslespilsbrikkerne, og så vil du være med til aftenservice, hvor vi samler puslespilsbrikkerne og sender dem afsted til gæsterne. Du kan regne med at blive udsat for alt mellem at filetere torsk til at bage nogle smukke tarte tartin.

Forventninger til eleven

Vores forventninger til dig som elev er, at du møder op på arbejde med et smil på læben og gå-på mod, til at klare dagens arbejdsopgaver.

VI TILBYDER

Dertil kan vi tilbyde at skabe en tæt og intens oplæring af dig som elev. Da vi er et lille køkken vil man, med den rette attitude og arbejdsgang, hurtigt kunne stige på forskellige ansvarsområder og være med til at udfører hvert et punkt på mis en placen. Vi vil gøre alt hvad vi kan fra vores side, til at uddanne dig til at blive en dygtig kok.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Kristoffer Jensen, køkkenchef
jetaimekoekken@gmail.com
Tlf.: 31887020

Addresse

Je t\'aime
Dybbølsgade 9

Ansøgningsfrist:

31-12-2023

Søg stillingen