Kokkeelev søges til Kokkenes Køkken

OM ARBEJDSPLADSEN

Inden du læser videre, er det vigtigt at vide at vi kun ansætter elever som har afsluttet grundforløbet. For os er det ikke vigtigt om du er kokkeelev eller caterelev. Så længe vi finder den rigtige kandidat. Vi er en lille intim kantine som til dagligt serverer 120 spisende til frokost. Hos os vægter vi det lokale, økologi, miljø og ærlig mad utrolig højt og arbejder ud fra en neogastronomisk tilgang. Vi er et lille hold på tre personer og vi ønsker derfor en fjerde mand i form af en elev som kan udfylde denne plads. Vi har ambitioner om at være blandt landets allerbedste kantiner. Sådanne en plads kommer man ikke sovende til, derfor forventer vi meget af hinanden men også af os selv. Vi vil være de bedste og sammen kan vi gøre det, men det kræver at alle mand løfter sammen. Du kommer til at arbejde med nogen af de bedste råvarer der findes når de er i sæson, vores mål er at lave alt der kan laves selv skal laves selv. Så hvis du har lyst til at lærer at lave dit eget smør, kærnemælk eller hvorfor vi sylter kirsebær og bruger solbærblade som konservering i august så er det her du skal være, men vi forventer også din lyst\/drive er at blive bedre og have lyst til at lærer nye ting. Du må aldrig blive bange for at lave fejl, det gør vi alle sammen og det er noget der gør os bedre hvis vi lærer af dem. Vi skal alle dage have det sjovt og trygt ved at gå på arbejde og det er nogle af de værdier jeg som leder værdsætter højt.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Du kommer til at arbejde med alting igennem din tid hos os, det er alt fra det kolde til det varme til organisering i form af ordentlige processer i din daglige arbejdsgange, du vil lærer om råvare kendskab og minimering af madspild, syltning, fermentering, brød, surdej, temperatur, hygiejne, økologi, miljø, logistik, tilberedninger osv. Udover når man arbejder i et køkken, vil der altid være rengøring, det vil sige hvis du fx har ansvaret for det kolde i en uge, er det også dit ansvar at der er rent og sat i systemer. Rent parti - rent sind 😊

Forventninger til eleven

Vi forventer at du; Møder til tiden Er til at stole på Brænder for dit fag Har lyst til at lære og udvikle dig Er interesseret i økologi og bæredygtighed og være med på rejsen til at bygge en kantine op til næste niveau og sætte standarden for andre.

VI TILBYDER

En unik mulighed for at komme til et sted, hvor tid og overskud er en ting som vi ikke negligere - men derimod et sted hvor der er tid til øve sig på at blive bedre. Vi arbejder mandag til fredag fra 7-15, det vil sige du har fri hver weekend. Der kan forekomme arbejde i andre tidsrum i form af arrangementer i huset dog ikke i weekenden. Vi glæder os til at hører fra dig og byde den rigtige velkommen.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Simon Larsen - Køkkenchef
mbro@kokkeneskoekken.dk
Tlf.: 53768729

Addresse

Kokkenes Køkken
Midtermolen 1 3

Ansøgningsfrist:

31-10-2022

Søg stillingen