Kokkeelev søges til Lalala

OM ARBEJDSPLADSEN

Restaurant Lalala er en fransk perle på Christianshavn. Skyggefulde torve, charmerende, smalle gader og spirende lokalmiljøer, fyldt med livsglæde, varme og nærvær, danner rammer om hengiven stemning og masser af leben. Yndede, klassiske egnsretter tilberedes med råvarer i sæson - enkel, veltillavet mad tilberedt af dygtige hænder. Utvungen servering, bramfri jargon, liv og glade dage!

OM JOBBET

Elevens arbejde

Verdens bedste arbejdsdag begynder med kontrol af hjemkomne råvarer. Vi lægger en plan for dagen og sætter en ære i at vejlede efter niveau. På Lalala er der plads til frihed under ansvar. Jo mere engagement - jo mere frihed. Vi klargører dagen igennem og vasker ned og nyder en bid mad i fællesskab med resten af holdet, inden vi gør klar til at have dejligt travlt i service. Nedlukningen indebærer bestilling af varer, notering af manglende mise en place til den følgende dag, samt oprydning og rengøring, så man efterlader sit parti, som man gerne vil finde det dagen derpå.

Forventninger til eleven

Du elsker håndværket! Det ægte, autentiske, ærlige håndværk. Følingen med gæsterne, de gode råvarer, de klassiske smage, de skønne rammer, de fantastiske vine og alt det andet der følger med en nutidig, fabelagtig restaurant. Du brænder, ligesom vi, for det vidunderlige klassiske franske køkken. Vi nævner i flæng; caviar, østers, snegle, frølår, foie gras terrine, tatare ”Lyonnaise”, bisque de poisson, boeuf bearnaise og skønne oste.

VI TILBYDER

Vi er en alsidig arbejdsplads med mulighed for mange oplevelsestyper. Vi favner bredt og tager oplæringen af vores elever seriøst. Hos os kommer du igennem stort set alle slags opgaver i branchen – lige fra selskaber, særarrangementer, skibs-catering, fuld a la carte etc. Udover fantastiske franske Lalala og underskønne Undici og Il Corvino, driver vi også tæskelækre 20a på Ravnsborggade og skæppeskønne Sankt Annæ 8 på Christianshavn, JED Thai på Ryesgade og ikke mindst en fabelagtig kantine- og frokostordning til en række virksomheder i nabolaget ved Wilders plads.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Claes Tank Jensen, Køkkenchef
ma@willworkforfood.dk
Tlf.: 51226746

Addresse

Lalala
Strandgade 98, 1401 København K

Ansøgningsfrist:

14-09-2022

Søg stillingen