Kokkeelev søges til Lalala (1)

OM ARBEJDSPLADSEN

På Lalala brænder vi for det vidunderlige klassiske franske køkken. Vi nævner i flæng; caviar, østers, snegle, frølår, foie gras terrine, tatare ”Lyonnaise”, bisque de poisson, boeuf bearnaise, tarte tatin og verdens bedste crème brûllée, for ikke at nævne de skønne oste fra hele Frankrig, hjemtaget af nogle af Danmarks mest passionerede ildsjæle. Vi er en alsidig arbejdsplads med mulighed for mange oplevelsestyper. Vi favner bredt og tager oplæringen af vores elever seriøst. Hos os kommer du igennem stort set alle slags opgaver i branchen – lige fra selskaber, særarrangementer, skibs-catering, fuld a la carte etc.

OM JOBBET

Elevens arbejde

På Lalala er dagligdagen fyldt med flere slags opgaver. De daglige opgaver består af alt fra varemodtagelse og oprydning på tørvarelageret over grovrensning af grønt, kød og fisk, til tilberedning af forskellige råvarer, håndtering af grøntvarer og urter, brødbagning, aftenservice, anretning og meget mere.

Forventninger til eleven

Vi søger en dedikeret kokkeelev med ambitioner, der ser sig selv som holdspiller med masser af drive, kærlighed til maden, godt humør og et glimt i øjet.

VI TILBYDER

Som kokkeelev elsker du håndværket! Det ægte, autentiske, ærlige håndværk. Følingen med gæsterne, de gode råvarer, de klassiske smage, de skønne rammer, de fantastiske vine og alt det andet der følger med en nutidig, fabelagtig ærkefransk restaurant. Ledelsesstilen i køkkenet er relativt flad. Vi arbejder tæt sammen som et hold og forsøger hele tiden at dygtiggøre os og blive bedre til det vi brænder for. Med friheden kommer et ansvar for dagligt at være med til at hæve standarden så vi i dag er bare en lille smule bedre end vi var i går. Vi glæder os til at møde dig :)

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Claes Tank Jensen, Assisterende Køkkenchef
cj@willworkforfood.dk
Tlf.: 52226746

Addresse

Lalala
Strandgade 98, 1301 København K

Ansøgningsfrist:

01-01-2005

Søg stillingen