Kokkeelev søges til Le Lac

OM ARBEJDSPLADSEN

Hvem er vi? Le Lac er en moderne bistro beliggende på Classensgade 11A på Østerbro, som er drevet af et ungt og energisk team. Vi tilbereder klassisk fransk mad med et moderne tvist. Vi er kreative i opbygningen af vores menu og tager udgangspunkt i sæsonens tilgængelige råvarer.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Som elev hos os kan du forvente en arbejdsdag med et moderne fransk a la carte køkken, med selskaber - Herunder så kan du forvente en arbejdsdag hvor arbejdsopgaverne varierer - Alt fra desserter, til fisk og kød, klassiske tilberedningsmetoder klassiske teknikker. om det er ægte saucer, legering til Crème brûlée eller en klassisk vaniljeis, såvel som at lære en ting eller to om at strukturere\/planlægge sin arbejdsgang i et smalt køkken med ambitioner om meget.

Forventninger til eleven

Du skal være mødestabil, ærekær og flittig, men du må godt have glimt i øjet. Du vil gerne suge viden til dig og synes, at det er spændende at blive en del af vores restaurant og ikke mindst vores Le Lac familie.

VI TILBYDER

Vi tilbyder en læreplads med masse at lære inde for den kulinarisk verden og en sjov og spæneden læreplads.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Peter Østergaard
ml@lelac.dk
Tlf.: 31100026

Addresse

Le Lac
Classensgade 11a

Ansøgningsfrist:

11-04-2022

Søg stillingen