Kokkeelev søges til Le Saint Jacques

OM ARBEJDSPLADSEN

Klassisk fransk bistro søger kokkeelever Restaurant Le Saint Jacques i hjertet af Østerbro søger kokkeelever, med opstart hurtigst muligt. Brænder du for klassisk fransk mad, årets sæsoner og det gode håndværk, så er restaurant Le Saint Jacques måske lige lærepladsen, du søger. Da sommeren snart er over os og restauranten står over for en udvidelse, har vi brug for ekstra mandskab allerede nu. 

Elevens arbejde

Hos os vil du lære at lave ærlig mad med råvarer i sæson og blive klædt bedst muligt på til din kommende svendeprøve. Vi har åbent både frokost, og aften og vagtplanen tilbyder fri hver anden weekend. Vi er et småt hold, som vægter den gode tone højt.

Forventninger til eleven

Om du har erfaring eller ej, er ikke det afgørende for os. Det vigtigste for os er, at du er kvalitetsbevidst, mødestabil og udviser interesse for faget. Resten skal vi nok lære dig. Lyder dette som noget for dig, så er du velkommen til at kigge forbi restauranten, eller kontakte os på en af nedenstående kontaktformer. Vi glæder os til at møde dig. Køkkenchef Claus Skjærbæk Tlf.: 53855750 Mail: kok@lesaintjacques.dk

 

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Køkkenchef Claus Skjærbæk
kok@lesaintjacques.dk
Tlf.: 53855750

Addresse

Le Saint Jacques
Sankt Jaobs Pl. 1, 2100 København

Ansøgningsfrist:

30-09-2022

Søg stillingen