Kokkeelev søges til Madklubben ApS

OM ARBEJDSPLADSEN

Madklubben er én stor familie af restauranter i København, Aarhus, Odense og Esbjerg. Lige siden vi åbnede vores første restaurant i 2007 har vi haft en målsætning om at gøre restaurantbesøget tilgængeligt for flere i Danmark. Med mere end 1.200.000 gæster om året er vi godt på vej. Vi beskæftiger omkring ca. 1.000 mennesker fordelt på 30+ restauranter, og vi har ambitioner om mere. Derfor er vi altid på udkig efter talentfulde personligheder, der har lyst til at blive en del af klubben. Måske det er dig?

OM JOBBET

Elevens arbejde

Som kokkeelev hos Madklubben, kommer du til at indgå i et team af erfarne kokke, som er klar til at lære fra sig, hvis du har lysten og interessen til at suge viden til dig. Her lærer du tingene fra bunden og får lov til at arbejde med gode og bæredygtige råvarer. Vores personalepolitik bygger på respekt, ansvar og et godt arbejdsmiljø. Vi har restauranter indenfor både casual dining og gourmet light, som repræsenterer forskellige køkkener og stilarter - så alt efter din interesse kan vi finde et match der passer netop dig.

Forventninger til eleven

Vi forventer, at du: - Har ambitioner, er detaljeorienteret og vil være med på et højt fagligt niveau - Har gennemført grundforløbet og brænder for dit fag – og måske har et par års erfaring allerede - Har passion for mad og værdsætter gode, friske råvarer - Vil lære så meget som muligt - Kan bevare roen i stressede situationer og have mange bolde i luften på én gang - Er mødestabil, pligtopfyldende og præsentabel - Er dynamisk, nysgerrig og en holdspiller

VI TILBYDER

Vi tilbyder: - En fleksibel vagtplan, pension og gode personalefordele såsom rabatordninger og sociale arrangementer. - Du vil være omgivet af dygtige og kompetente kollegaer, der gerne vil høre dine ideer og lære fra af deres erfaring. - Arbejdskulturen er fleksibel og positiv med en uformel omgangstone. - Kommer du med en god portion interesse, engagement og gåpåmod, så giver vi dig en masse udfordringer og udviklingsmuligheder. - Du får mulighed for at udfolde dig kreativt og arbejde med forskellige ansvarsområder indenfor dine interesser og indenfor de køkkener, som du finder interessante, da vi med subbrands som Roberta, Tonys, Hanzo mm. har mange forskellige udviklingsmuligheder.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Katinka Nørgaard, HR assistent
job@madklubben.dk
Tlf.: 22615241

Addresse

Madklubben ApS
Solbjergvej 10

Ansøgningsfrist:

15-02-2023

Søg stillingen