Kokkeelev søges til Madklubben Regnbuepladsen ApS

OM ARBEJDSPLADSEN

Mamma’s er en italiensk a la carte restaurant, når det er allerbedst. Vi er placeret midt på regnbuepladsen i indre København med plads til en stor udeservering for både frokost,- og aften. Vi har samlet inspiration fra Mamma’s to italienske Madklubben sønner; Frankies og Tony’s og indrettet os med italienske elementer, så hyggen er til stede med både citrontræer, stearinlys og italiensk musik i højtalerne. Vi søger netop en kreativ og passioneret kok med blik for detaljen – så kan du genkende dig selv i ovenstående, så læs videre nedenfor og send din ansøgning afsted.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Som kokkeelev hos Mamma\'s, kommer du til at indgå i et team af erfarne kokke, som er klar til at lære fra sig, hvis du har lysten og interessen til at suge viden til dig. Her lærer du tingene fra bunden og får lov til at arbejde med gode og bæredygtige råvarer. Vores personalepolitik bygger på respekt, ansvar og et godt arbejdsmiljø. Så hvis du brænder for pasta, burrata og andre italienske specialiteter, skal du helt klart ansøge om at blive en del af fællesskabet hos os.

Forventninger til eleven

Vi søger dig, hvis du kan sige "ja tak" til følgende: Brænder du for at lave mad af gode og friske råvarer? Har du lyst og mod på at lære en masse? Er du positiv og har et smittende, godt humør?

VI TILBYDER

• Du bliver en del af et socialt team, hvor sammenholdet er i højsædet, og højt humør og unikke talenter er værdsat. Derudover vil du blive en del af et ungt kokketeam, der fungerer mere som en familie end som kollegaer. • Du bliver en del af Madklubben-familien med +40 restauranter, hvor du finder et stærkt bagland til at hjælpe dig med at blive dygtigere og endnu mere succesfuld, samt en række månedlige sociale aktiviteter på tværs af koncernen. • Hos Madklubben er mulighederne mange, da vores restauranter inkluderer alt fra asiatiske Hanzo, latinamerikanske Roberta, franske Bistro Royal, italienske Tonys og mange flere. • Vi leder altid efter vores fremtidige kokke samt sous- og køkkenchefer internt, så der er rig mulighed for en karriere i Madklubben. • En god løn der matcher dine kvalifikationer samt gode personalefordele til bl.a. at besøge vores restauranter med god rabat. • Vi tilbyder derudover pension og helbredssikring.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Rasmus Holm, Køkkenchef
holm@madklubben.dk
Tlf.: 31242885

Addresse

Madklubben Regnbuepladsen ApS
Regnbuepladsen 3-5, 1550 København K

Ansøgningsfrist:

01-10-2022

Søg stillingen