Kokkeelev søges til madskolerne

OM ARBEJDSPLADSEN

Som kokkeelev hos os vil du både blive uddannet på en madskole i Københavns Kommune og hos Cofoco. Vi søger elever til madskolerne Amager Fælled Skole og Peder Lykke Skolen. Vores madskoler er mere end et produktionskøkken og mere end en madordning. Det er skoler, hvor maden er en integreret del af skolens hverdag. Frokosten bliver lavet af engagerede køkkenteams, som sammen med en gruppe elever tilbereder dagens måltid. Udover at være et produktionskøkken, så er madskolen et praktisk læringsrum på skolen. Som kokkeelev på en madskole vil du, udover gode køkkenfaglige kompetencer, få mulighed for at prøve kræfter med mad i et læringsperspektiv. Cofoco blev grundlagt på troen om, at det gode måltid ikke skal være dyrt. Cofoco består af en række restauranter i København med hver deres kulinariske profil og vil derfor være den ideelle ramme om din a la carte-læring.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Hvad kan du forvente af os? En alsidig uddannelse i samspil med børn og dygtige kollegaer, hvor god mad er det centrale, og hvor der er fokus på din læring. Et struktureret uddannelsesforløb i samarbejde med den uddannelsesansvarlige. Et køkken i udvikling og med medarbejderinddragelse. En personlig uddannelsesplan, der løbende følges op af en praktikvejleder. Et hold kolleger, som synes, humor er en god del af hverdagen.

Forventninger til eleven

Hvad forventer vi af dig? Brænder for faget og er klar til at indgå i en travl hverdag. Tør springe ud i nye opgaver og kan arbejde selvstændigt. Har lyst til at dele din kulinariske interesse med børn. Er pålidelig og ansvarsbevidst.

VI TILBYDER

Søg her: https:\/\/candidate.hr-manager.net\/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=183941&DepartmentId=20308&MediaId=5

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Anne Skyth Jensen, HR-konsulent
r025@kk.dk
Tlf.: 20468338

Addresse


Serridslevvej 2A

Ansøgningsfrist:

16-06-2022

Søg stillingen