Kokkeelev søges til Nærvær Strandgade ApS

OM ARBEJDSPLADSEN

Nærvær på Christianshavn. Vi er en restaurant som altid stræber på at udvikle os selv, og giver plads til alles ideer i køkkenet om man er køkkenchef, kok eller elev. Vi fokusere mest på fisk og skaldyr, og laver stort set alt fra bunden, så har du lyst til at skralde asparges, lave dine egne raviolier og blive tvunget til at smage på alt du sender ud til gæsterne. Så er dette det rigtige sted for dig!

OM JOBBET

Elevens arbejde

Alt hvad man skal lære i køkkenet for at blive en god kok!

Forventninger til eleven

Vi forventer at du har valgt at uddanne dig til kok, fordi du har passionen for at lave mad, og har lyst til at lære alt, fra at stege en fisk, til at lave den perfekte olivenolie sorbet. Generelt sagt, have gåpåmod og være klar til at indgå i en arbejdsplads, med alt det der nu følger: Møde til tiden, være engageret, ligge mobilen væk, respektere at ikke alting er lige spændende. Du skal have lyst til at blive kok, ellers bliver det en kort fornøjelse.

VI TILBYDER

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med respekt for hinanden, 3\/4 vagtplan, gode muligheder for at lære, dejlig udsigt og god mad!

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Camilo Rosas
camilo@naervaer.dk
Tlf.: 30219161

Addresse

Nærvær Strandgade ApS
Strandgade, 87c

Ansøgningsfrist:

01-06-2022

Søg stillingen