Kokkeelev søges til Novo Nordisk A/S

OM ARBEJDSPLADSEN

Kokkeelev hos Novo Nordisk Er du klar til en travl og spændende hverdag, hvor ikke to dage er ens? Bliv kokkeelev hos Novo Nordisk med opstart 1. oktober 2022. Vi sørger for, at din læretid bliver et godt springbræt for din videre karriere.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Hvad laver en kokkeelev? Tror du, at du skal lave kantinemad? Så tro om igen. Vores kokke forkæler gæsterne på Hvidøre – vores konferencecenter i Klampenborg. Hvidøre har en lang og stolt tradition som ‘et privat hjem’ med et fremragende køkken. Denne tradition fører vi videre sammen med den moderne kursusvirksomhed. Køkkenet på Hvidøre er kendt for sin innovative gastronomi og for at sætte kvalitet i højsædet. Her får du en spændende arbejdsdag, hvor du er med til alt: bestilling af råvarer, sammensætning af menuer og selvfølgelig tilberedningen af de spændende retter. Det er eksklusiv mad, vores kokke hver dag kreerer til ca. 30-40 gæster. Indimellem det store morgenbord, frokostbuffeten og middagen bliver der bagt brød og kager samt lavet petitfours. Vi eksperimenterer løbende med retter fra mange lande. Praktisk om uddannelsen: En uddannelse som kok varer 3½ år med skiftevis skole- og praktikperioder. Desuden arrangerer vi sammen med dig praktikophold på nogen af de bedste restauranter i Danmark. Vores kokkeelever bliver uddannet på Hvidøre konferencecenter. Du kommer til at arbejde sammen med mange dygtige kokke. Alle vil bidrage til din uddannelse – ligesom du selv får mulighed for at præge din dagligdag. Du bliver en del af en større elevgruppe, som du vil møde ved en introduktionstur og på et aktiv læring- og personlig udviklingskursus.

Forventninger til eleven

Hvem er du? Som kokkeelev brænder du for madlavning. De gode råvarer, kreativiteten og de mange muligheder. Du interesserer dig for de nyeste teknikker og trends inden for gastronomiens verden, og du er ikke bange for at vise initiativ og udfolde din kreativitet. Du er i gang med eller har afsluttet Grundforløb 2 med gastronomi som speciale inden ansættelsesstart. Ansøgningsfrist: 7. august 2022. Du ansøger via linket under "arbejdspladsens hjemmeside". For mere information, klik på dette link: https:\/\/www.novonordisk.dk\/careers\/Elev\/uddannelsesoversigt\/kokkeelev.html Husk at vedhæfte dine sidste eksamensbeviser samt dit CV, indeholdende din adresse. Kontakt: Har du har spørgsmål, kan du kontakte Sussi Houdet på tlf. 30776362 i tidsrummet kl. 09.00 – 14.00.

VI TILBYDER

Fremtidsmuligheder: At tage en kokkeelevuddannelse på Hvidøre er en god mulighed for at lære faget i et miljø, hvor kvalitet og kreativitet er i højsædet. Når du fortæller, at du har lavet mad på Hvidøre, vil folk i kokke- og restaurationsbranchen automatisk nikke anerkendende. Hvidøre har nemlig et godt ry for at uddanne og huse talentfulde kokke, så dine fremtidige muligheder inden for branchen er mange. Det er kun din kreativitet og ambitioner, der sætter grænserne.​ Novo Nordisk A\/S: I Novo Nordisk kan du glæde dig til at blive en del af et internationalt miljø, hvor du bliver udfordret både fagligt og personligt. Vi er en stor organisation, der giver dig muligheden for at få et stærkt netværk med over 400 andre elever.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Kokkeelev
elever@novonordisk.com
Tlf.: 44448888

Addresse

Novo Nordisk A\/S
Emiliekildevej 1, 2930 Klampenborg

Ansøgningsfrist:

07-08-2022

Søg stillingen