Kokkeelev søges til Pate Pate - kødbyen

OM ARBEJDSPLADSEN

Paté Paté er den ældste restaurant i Kødbyen, og har med sin rå, rustikke og skønne hjørnebeliggenhed en stor plads i manges hjerter. Det er en travl a la carte restaurant, som har et stort fokus på de gode lokale råvarer, med en klassik tilberedning. Madstilen er inspireret af det syd franske køkken og middelhavets krydderier.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Vi tilbyder er læreplads, med varierede arbejdsopgaver. Du kommer igennem alle køkkenets partier, og sikrer os at du opnår alle dine lærings mål. Vi laver alle retter fra bunden, og du vil arbejde med mange forskellige råvarer og processer.

Forventninger til eleven

• Struktureret og mødestabil. • Høj passion for mad og gode råvarer

VI TILBYDER

- Du bliver en del af et større tema, med mulighed for at lære at erfarne dygtige kokke. - Mulighed for at arbejde i et køkken hvor tempoet og energien er høj. - Arbejde med at menukort der følger sæsoner og trends, med et højt niveau og afvekslende råvarer. - Fast vagtplan 14 dages vagtplan, fri hver anden weekend.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Niels Hagmann, Køkkenchef
niels@hoshusted.dk
Tlf.: 31588149

Addresse

Pate Pate
Slagterboderne 1

Ansøgningsfrist:

31-07-2022

Søg stillingen