Kokkeelev søges til Pomle nakke, Falsters Kyst

OM ARBEJDSPLADSEN

På Falster har vi brug for gode hænder og hoveder. Men du skal have lyst til eventyr. Vi er nemlig en ny organisation med mod på en masse, men endnu ikke styr på det hele. Derfor kan du være med til at præge dit job og måske starte et helt nyt liv på Falsters Kyst. Vi tror på, at egnsudvikling kan starte på en tallerken. Derfor åbnede vi Pomle Nakke på Falsters østkyst i juni 2020. Der er fokus på mad, service og gode drikkevarer tilsat en enestående udsigt. I 2021 åbnede vi et bageri, konditori, køkken, kolonial og spisehal i Hesnæs Havn.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Du bliver en del af et erfarent hold, der elsker naturen og der nære. Vi har vores egene grøntsager på Lamme have. Vi arbejder for at skabe et lokalt køkken der tør stikke ud på Falster. Din opgaver bliver sammen med hele holdet, at tage del i denne rejse sammen med os.

Forventninger til eleven

Vi forventer du har lyst til natur, højt til himlen. Vi forventer du er mødestabil, glad og motiverede i din tilgang til gastronomi.

VI TILBYDER

Vi har en arbejdsplads hvor du får ansvar som elev og vi er villige til at går lagt for jer! Ud over at være traktørsted, har vi et bageri og konditori så mulighederne hos os er mange. Vi vil jer gerne og arbejder gerne på en løsning med jer hvis i har bopæl i København.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Mette Dahlagaard
mette@falsterskyst.com
Tlf.: 20209441

Addresse

Pomle nakke, Falsters Kyst
Midtskovvejen 1, Horbelev Falster

Ansøgningsfrist:

20-05-2022

Søg stillingen