Kokkeelev søges til Popup26

OM ARBEJDSPLADSEN

Popup26 er en restaurant i to plan. I baren er der østers bar, hvor der dagligt sælges 5-6 forskellige typer østers med forskellige typer garniture. Typisk 7 forskellige slags. Restauranten ovenpå er intim med plads til 34 siddende gæster per seat, hvor der serveres en fast 5-retters menu med tilhørende vinmenu. Popups koncept er et "popup" koncept, hvor der løbende ift sæson og kreativitet skiftes koncept cirka hver 3. måned. Altså popper restauranten op med nye koncepter. Restauranten er en del af koncernen Eatyourheartout, som er en virksomhed i rivende udvikling med 4 forskellige restauranter, én vinbar og egen vin import. Der er derfor mulighed for udvikling indenfor forskellige mad koncepter og vin.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Kokkeelev. Daglig produktion og service i køkkenet. Under service løber og præsentere køkkenet maden for gæsterne, for en så personlig oplevelse som muligt. Du kommer til at lære om de klassiske dyder med et moderne og unikt udtryk.

Forventninger til eleven

Gå på mod. Lysten til at lære om mad og vin. Du er glad, smilende og har overskud. Du vil gerne være en del af et ungt og ambitiøst hold, som stræber efter perfektion indenfor de rammer vi har at gøre med.

VI TILBYDER

En sjov og lærerig arbejdsplads, i en restaurant og koncern som er i rivende udvikling. Know how omkring det klassiske køkken. Glade kollegaer i sjove og lærerige omgivelser.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Daniel Ekman Bjærre, køkkenchef & bestyrer
book@popup26.dk
Tlf.: 30305336

Addresse

Popup26
Store Regnegade 26, Popup26

Ansøgningsfrist:

07-01-2022

Søg stillingen