Kokkeelev søges til POT & TOT Café & Spisehus

OM ARBEJDSPLADSEN

POT & TOT ligger i Ballerup\/Herlev i Hjortespring Golfklub. Vi driver en a la carte restaurant hvor der er fuld smæk på. Vi har et selskabslokale med i bygningen så vi kan tilbyde alle facetter inden for kokkefaget til netop dig. Vores team består af 1 smørrebrødsjomfru 1 konditor 4 kokke samt en del serveringspersonale så du bliver en del af et stort team med gode kolleger. Vi håber at høre fra dig. Send en mail på info@potogtot.dk, hvis det kunne være noget for dig. Så tager vi en uformel snak. Tiltrædelse snarest.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Det du kommer til af arbejde med, er den daglige opbakning sætte varer på plads checke følge sedler, selskaber, a la carte. Samt for du en masse viden omkring branchen.

Forventninger til eleven

Det vi forventer af dig. Du har taget grundforløbet på hotel og restaurantskolen. du skal brænde for at lave god mad. Være mødestabil samt have gå på mod og kunne arbejde selvstændigt i tider.

VI TILBYDER

Vi tilbyder en god arbejdsplads hvor man bliver behandlet fair, ikke bare bliver sat til af skrælle kartofler hele dagen, du for et all around look på hvordan en forretning køres. og vi lærer fra os i køkkenet du kommer til af prøve det hele i køkkenet, stege bøffer anrette selskaber møde folk osv osv.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Tobias Thygesen Ejer
Info@potogtot.dk
Tlf.: 41816700

Addresse

POT & TOT Café & Spisehus
Klausdalsbrovej 603

Ansøgningsfrist:

24-12-2022

Søg stillingen