Kokkeelev søges til PS Bar & Grill City

OM ARBEJDSPLADSEN

PS Bar og Grill City er en energisk restaurant i indre by, som ligger i Galleri K. Vi består af et dynamisk team hvor service er i højsædet. Vi har for nyligt fået nyrenoveret hele køkkenet som nu står knivskarpt med endnu mere plads. Du bliver både en del af vores frokost og aften service. Vores menukort rækker bredt, hvor du både kan prøve kræfter med snackservering samt det kolde og varme parti på sigt. Vi sørger for, at du får en allround grundviden i køkkenet. Ligeledes er vi en del af Sovino Brands, som består af 17 restauranter i København. Vi arbejder særlig tæt med The Market Asian, The Market Italian og Bocado som alle ligger placeret i Galleri K.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Som en del af teamet på PS City er du med i den daglige drift i køkkenet. Arbejdsopgaverne består i at forberedelse af mad til frokost og aften service, selskaber og mis en place. Du vil være en del af service hver dag både a la carte og selskaber. Ligeledes assistere du med praktiske gøremål som egenkontrol.

Forventninger til eleven

Vi søger en kokkeelev som ønsker at udvikle gode grundkompetencer i et køkken med højt tempo. Vi forventer at du har en entusiastisme og gåpåmod i forholdt til gastronomien. Ligeledes at du brænder for at udvikle dine kompetencer, hvilke du har rig mulighed for hos os. Derimod forventer vi ikke at du kan alt. Vi står klar til at hjælpe med det store og det små, når der er behov.

VI TILBYDER

Vores lokaler i indre by danner rammerne for en grill og bar, hvor der altid er en elektrisk energi blandt et stort team. Hos os, er der mulighed for udvikling og læring på tværs af vores restauranter på sigt. Du bliver en del af en arbejdsplads med mange ansatte, hvor der er god mulighed for at udvide dit netværk. Ligeledes har vi flere personalefordelen som; 30 % rabat på de fleste af vores restauranter samt gratis fitness medlemskab. Yderemere har vi et større backoffice bestående af HR, Salg, IT, Bogholderi mm.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Benedicte Hvidberg, Talent Acquisition Manager
job@sovino.dk
Tlf.: +45 70701085

Addresse

PS Bar & Grill City
Pilestræde 12A 1112 København K

Ansøgningsfrist:

31-03-2023

Søg stillingen