Kokkeelev søges til PS Bar & Grill City (1)

OM ARBEJDSPLADSEN

Lidt om ps bar og grill: Hos ps bar og grill byder vi vores gæster velkommen indfor i vores rå lokaler i Pilestræde, vi er et uformelt spisested med både frokost, middag og bar stemning til de sene nattetimer i weekenden. Vores filosofi er simpel, vi ønsker at skabe den bedste oplevelse for vores gæster om det er til frokost, middag eller cocktails. Vi er et køkken som henter inspiration fra hele verden i vores madlavning, med størst fokus på det amerikanske, syd-europæiske og syd-amerikanske køkken.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Du kommer til som elev hos komme vidt omkring i køkkenet og med tiden kunne være på alle partier. Der er mulighed for at have fingrene i alle råvarerne, både i vores opbakning og service.

Forventninger til eleven

Vi søger en elev med lyst til mad, gåpåmod og godt humør.

VI TILBYDER

Vi tilbyder en elevplads med ordnede forhold, hvor kodeordet er glade medarbejder og hvor alle blive behandlet ordentligt. Vi tilbyder en restaurant hvor du vil have mulighed for at udvikle dig og komme vidt omkring i køkkenet.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Alex Weber Køkkenchef
Aw@psbar.dk
Tlf.: 42480511

Addresse

PS Bar & Grill City
Pilestræde 12 a 1112 københavn

Ansøgningsfrist:

31-05-2022

Søg stillingen