Kokkeelev søges til Raadvad Kro (1)

OM ARBEJDSPLADSEN

Raadvad Kro søger kokkeelev. Raadvad Kro søger en ny engageret kokkeelev. Vi tilbyder dig en arbejdsplads i konstant udvikling med god vagtplan og fantastiske kollegaer i skønne omgivelser.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Vi søger en kokkeelev der vil indgå i et godt team, med fornuftig vagtplan. Vi laver selvfølgelig alt fra bunden og sætter en stor ære i at give gæsterne en rig og spændende oplevelse. Vi søger en kokkeelev der vil indgå i et godt team, med fornuftig vagtplan. Vi laver selvfølgelig alt fra bunden og sætter en stor ære i at give gæsterne en rig og spændende oplevelse.

Forventninger til eleven

Du er nysgerrig og opsøgende.

VI TILBYDER

Vi tilbyder dig en arbejdsplads i konstant udvikling med god vagtplan og fantastiske kollegaer i skønne omgivelser. Vi er en travl forretning med både a la carte, møder og mange selskaber. Vi søger en kokkeelev der vil indgå i et godt team, med fornuftig vagtplan. Vi laver selvfølgelig alt fra bunden og sætter en stor ære i at give gæsterne en rig og spændende oplevelse.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Thomas Tøfting
kontakt@raadvadkro.dk
Tlf.: 45806162

Addresse

Raadvad Kro
Svenskevej 52

Ansøgningsfrist:

01-04-2023

Søg stillingen