Kokkeelev søges til Rabarbergaarden

OM ARBEJDSPLADSEN

Rabarbergaarden er jord-til-bord \'for real\'. Vi dyrker grøntsagerne, avler grisene og lammene lige udenfor døren. Alle råvarer er guld og du er med hele vejen fra frø til færdig ret. Rabarbergaarden er både a la carte restaurant, Grøn Købmand, gårdbageri og planteskole. Alle dele spiller i samme takt og alt handler om den gode råvarer, jorden, planeten, mennesker i balance og gode serveringer af høj kvalitet. At vi arbejde med sæsoner og lokale råvarer giver sig selv. Derud over er vores selvforsynende landbrug også økologisk certificeret. Vores mel kommer fra vores fællesmølleri og er lavet på lokalt økologisk korn og derefter malet til det bedste en bager og kok kunne ønske sig. Og sådan er det faktisk hele vejen igennem. Vi giver vores gæster autentiske kulinariske oplevelser, hvor det vi siger også er det vi gør - nemlig dyrker vores råvarer bæredygtigt, tilbereder dem nænsomt og serverer dem med godt værtsskab. Det gør at langt de flest af vores gæster er gengangere - det kan vi lide, fordi vi kan lide relationerne. Som kokkeelev her vil du derfor være en del af noget helt særligt og gæsterne vil se dig som noget helt særligt. På Rabarbergaarden har vi et stærkt fællesskab der er fuld af respekt for den enkelte, uanset ståsted. Vi arbejder med bæredygtighed også når det kommer til mennesker. Vi har nogle af de smukkeste solopgange og de fineste aftner, hvad enten det er i restauranten eller når sommeren lader os sætte gæsterne i det fine orangeri. Rabarbergaarden ligger et spytkast fra havet og om sommeren kan man ind imellem nå dyp i Kattegat mellem frokost og aften service. Det tager 5 kvarter fra Nørreport St. med S-tog og lokalbanen, og Holløse St. ligger 7 min. gang fra gården. Det kunne ikke være nemmere.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Når du er kokkeelev på Rabarbergaarden er du en del af det vi kalder \'de grønne kokke\', dvs. at du indgår på lige fod med alle andre i hele virksomheden, med den forskel at du er under læring. Det vil sige at der er rum og plads til at lære. Du vil indgå i vagtplan med resten af køkkenholdet men til forskel fra andre steder, vil du også få vagter hvor du er i marken. Her lærer du om frugtbar jord, bæredygtig grøntsagsproduktion, opdræt af dyr og ikke mindst recirkulering. Alt det finder vi ekstremt vigtigt, for at du som kommende mad-professionel kan få indsigt i hvordan du bruger så lidt af klodens ressourcer som muligt og giver så meget igen som du kan. Du får selvfølgelig alle de instruktioner og introduktioner til de faglige greb som du skal lære for at blive en faglært kok. Vores kulinariske leder er din mentor i køkkenet og vil sikre at du opnår de \'skills\' du skal. Du vil få vagtplaner der lagt en måned forud, og vi lægger ferie kalender for et halvt år ad gangen. På skuldersæsonerne har vi åben torsdag - søndag til frokost. Om sommeren har vi åben alle ugens 7 dage, med morgenmad og frokost alle dage og aften service onsdag - lørdag.

Forventninger til eleven

Du vil være kokkeelev på Rabarbergaarden fordi du gerne: - vil arbejde med jord-til-bord - vil arbejde med alle greb i den kulinariske værktøjskasse - vil være tæt på gæsterne - vil noget med din mad Du vil gerne være kokkeelev på Rabarbergaarden fordi du er: - et venligt væsen - nysgerrig - flittig - omhyggelig - ordentlig - teamplayer - fleksibel (tag en vagt for en der er syg, for så tager han\/hun også en for dig) - ambitiøs - utrolig mødestabil

VI TILBYDER

Vi tilbyder: - en praktikplads til dig der som min. har gennemført grundforløb, men også meget gerne dig der er lidt længere: - både korte og lange aftaler (hvis du nu har en drøm om at komme ud i verden eller noget..) - høj faglighed - rummelighed - delagtighed i menu og planer - struktur - arbejdstid på månedsnorm - virkelig, virkelig gode kollegaer - løn, feriepenge og pension efter overnskomst - gode personalevilkår - virkelig god eftersommer p-tur til Lynæs :) - masser af mulighed for kontakt til dyr og grøntsager - en arbejdsplads der værdsætter sin medarbejdere

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Thomas Køster, Kulinarisk leder
thomas@rabarbergaarden.dk
Tlf.: 23938601

Addresse

Rabarbergaarden
Holløse Gade 21

Ansøgningsfrist:

30-04-2022

Søg stillingen