Kokkeelev søges til Rebæk brasserie og bar

OM ARBEJDSPLADSEN

Vil du være med til at åbne Hvidovres nye brasserie, hvor du vil være en del af åbningsprocessen, komme med din erfaring, være med til at sætte et aftryk på stedet og være med til at skabe et velbesøgt brasserie med service, gastronomi og vin som første prioritet. Menukortet bliver a la carte og i weekenden bliver der sammensat en speciel 4-retters menu, som skifter fra uge til uge. Vinkortet bliver varieret med overvægt af franske og italienske vine samt en del glas vine. Vi ligger i et tæt befolket område med købestærkt publikum og appetit på bedre gastronomi og betjening. Vores åbningstider er søndag til torsdag kl. 11-23 (køkkenet lukker kl. 21 (søndag kl. 20)) og fredag-lørdag kl. 11-23 (køkkenet lukker kl. 22). Brasseriet har 50 pladser indenfor og 100 pladser udenfor og ligger 10 minutters gang fra Rødovre station.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Som elev på Rebæk brasserie og bar kommer man til at lære det klassiske køkken, hvor maden bliver lavet fra bunden. Som elev bliver du oplært i a la carte køkken også.

Forventninger til eleven

Vi forventer møde stabil og glad person som har et gå på mod og viljen til at lære. vi vægter selvstændigt og imødekommende for et godt arbejdsmiljø.

VI TILBYDER

Vi tilbyder ordentlig forhold og en fast vagtplan med glade og dygtige medarbejder.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Kasper Jørgensen
kontakt@rb2650.dk
Tlf.: 53862650

Addresse

Rebæk brasserie og bar
Kløverprisvej 92

Ansøgningsfrist:

15-05-2022

Søg stillingen