Kokkeelev søges til Restaurannt Gemini

OM ARBEJDSPLADSEN

Kokkeelev til ny gourmet restaurant I Planetarium ved søerne Teamet bag Restaurant Norrlyst, Lille Norrlyst og THEO søger en kokkeelev til en ambitiøs ny restaurant i de meget smukke lokaler ved Planetarium ved søerne i København. Dette er en unik mulighed for at være med til at være en del af et nyt sted, med store ambitioner. De smukke lokaler og det nye og store køkken, skaber perfekte rammer for en arbejdsplads som er perfekt for alle elever at tage deres uddannelse på! Ønsker du at lave lækker mad, brænder du for at stå i køkkenet og er du klar til at lære en masse nye og gamle tekniker til at drive et køkken? Er du tilmed energisk, har en ungdommelig personlighed og er ansvarsbevidst – så er det lige dig, vi leder efter.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Som kokkeelev hos os, får du lov at arbejde med sæsonens bedste råvarer hele året rundt. Vi gør en dyd ud af at arbejde med gode og bæredygtige råvarer i sæson og gerne så lokalt som muligt, så det produkt, du tilbereder, altid bliver det bedste. Du kommer desuden til at arbejde med en gruppe mennesker der brænder for det de laver og altid vil være de bedste.

Forventninger til eleven

• Du kan lide at stå i køkkenet – og vil gerne udvikle dine evner. • Du er ansvarsfuld, struktureret og mødestabil. • Du er sjov og en god kollega – det er vigtigt med godt humør i køkkenet. • Du serverer kun det bedste for kunderne.

VI TILBYDER

• Muligheden for at sætte præg på et helt nyt sted. • Et køkken fyldt med god energi og gode råvarer. • Et godt arbejdsmiljø med højt til loftet. • En stilling, hvor man med engagement og vilje kan få tildelt mere ansvar og med sikkerhed har sig en arbejdsplads efter endt skoleophold.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Emil Eshardt, Køkkenchef
emil@norrlyst.dk
Tlf.: 31720619

Addresse

Restaurannt Gemini
Gammel Kongevej 10

Ansøgningsfrist:

01-05-2022

Søg stillingen