Kokkeelev søges til Restaurant Je t'aime

OM ARBEJDSPLADSEN

Vi er en Bistrot der ligger ved Dybbølsbro station på vesterbro. Vi har plads til ca. 70 spisende gæster og har åbent fra kl 12.00 til 24.00, mandag til lørdag. Vi er en a la carte restaurant, men vi har også en del mindre selskaber. Vi er et frankofilt køkken, og holder os til sæsonen. Vi laver alt fra bunden, og går op i det klassiske håndværk. Friskhed er en dyd og det kan man smage.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Du kommer til at være en del af et team, hvor vi i fællesskab forbereder grønt, kød, fisk ect. til aftenservice. Der er ikke dogmer og hiraki, hvor der bliver sparket nedad. Vi taler pænt til hinanden og ligger stor vægt på lighed og velfærd. Vi udfører opgaverne med henblik på, at alle skal kunne være med til det. Det er vores interesse at så mange som muligt, kan stå på de forskelige partier.

Forventninger til eleven

Engageret, loyal, dygtig, soigneret, respektfuld. Forvent at det kommer til at tage lidt tid. Der er meget at holde styr på, og vi skal nok hjælpe dig. Men lige pludselig så er den der, og så rykker du.

VI TILBYDER

Vi har højt til loftet, vi har en alsidig musiksmag, vi udfordre os selv, men vi hygger. Vi holder os til reglerne og der er plads til skæg. Vi er og bliver en lille familie. Men der er plads til dig. Og vi glæder os til at se hvem du er.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Henrik Breum, Køkkenchef
booking@jetaime.dk
Tlf.: 30242619

Addresse

Restaurant Je t\'aime
Dybbølsgade 9, 1721 KBH V

Ansøgningsfrist:

31-07-2022

Søg stillingen