Kokkeelev søges til Restaurant Leaven

OM ARBEJDSPLADSEN

Vi er en lille restaurant der ligger ved Kongens Nytorv i det indre København. Vi har plads til ca. 45 spisende gæster og kører aftenservice fra tirsdag-lørdag. Vi har en sat menu på 5-retter og lidt a la carte på siden, altid med et vegetarisk alternativ til menuen. Vi er et dogmefrit køkken, som skifter retter alt efter sæsoner. Der er derfor rig mulighed for at komme rundt og lærer om forskellige verdenskøkkener samt det klassiske håndværk. Vi sætter velsmag fremfor alt og prøver altid, at give retterne et lille twist.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Elevens arbejde vil bestå af daglig deltagelse i alle køkkenets aspekter. Forberedelse af råvarer til aftenens service (fonder, saucer, grøntsagsprep, isbaser, proteinprep osv). Der vil selvfølgelig være rengøring og rig mulighed for kreativ indflydelse på menu-skifte og personlig samt faglig udvikling. Du vil komme hele vejen rundt i køkkenet fra dessertparti til koldt og varmt parti og lære alt hvad vi ved.

Forventninger til eleven

Vi forventer alle de sædvanlige ting af en engageret kokkeelev.

VI TILBYDER

vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og et godt kollegialt sammenhold. Der er ingen råben og skrigen i køkkenet og vi vil gøre alt for, at eleven kommer hele vejen rundt i forhold til læring op til svendeprøven.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Patrick Adrian - køkkenchef
info@leaven.dk
Tlf.: 24255535

Addresse

Restaurant Leaven
Ny Adelgade 4

Ansøgningsfrist:

31-12-2022

Søg stillingen