Kokkeelev søges til Restaurant Lola

OM ARBEJDSPLADSEN

På Restaurant Lola arbejder vi med inspiration fra mange steder i verden og med en masse forskellige tilberedningsteknikker, krydderier samt sæsonens råvarer. Vi tager meget inspiration i street food fra hele verden og gør den til vores egen. Hele køkkenholdet er med til at præge menuen og alle må komme med ideer og forslag. Vi arbejder hårdt for at ændre det dårlige ry, vores dejlige branche nogle gange har, og tolererer ikke sexisme, racisme eller anden ubehagelig opførsel- det skal være sjovt og lærerigt at komme på arbejde og man skal glæde sig til en dag med gode kolleger og glade gæster! Vi er et lille hold, så man lærer alle sine kolleger godt at kende og med mulighed for at komme rundt i andre dele af vores forretninger.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Du kommer til at arbejde med sæsonens grønt fra gode danske producenter samt en del utraditionelle tørvarer fra Indien, Latinamerika og Sydøstasien. Du kommer til at arbejde med fisk, skaldyr og forskellige typer kød, men også med stor fokus på grøntretter med masser af smag og kreativitet samt fermenteringer, syltning og urter.

Forventninger til eleven

Vi forventer at du lige skal lande på en ny læreplads og derfor er lidt genert eller usikker i starten og så derfra er med til at skabe et godt arbejdsmiljø, have respekt for råvarerne, mindske madspild, være en del af holdet og altid gribe en kost, hvis det er nødvendigt. Selv at kunne spørge, om der er noget du kan hjælpe med og være nysgerrig og udadvendt i forhold til at lære, men også i forhold til gæstekontakt, da køkkenet serverer mange af retterne selv :)

VI TILBYDER

Vi tilbyder et sjovt, utraditionelt køkken med masser af international erfaring samt godt arbejdsmiljø i smukke omgivelser.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Mette Strarup
ms@restaurantlola.dk
Tlf.: 27636319

Addresse

Restaurant Lola
Christianshavns Voldgade 50

Ansøgningsfrist:

14-04-2022

Søg stillingen