Kokkeelev søges til Restaurant Maison

OM ARBEJDSPLADSEN

Restaurant Maison er en restaurant med et klassiske franske køkken, med høj fokus på kvaliteten af sæsonbetonet råvarer, tilberedningsmetoder og et godt stærkt samarbejde mellem kokkeelever, kokke og tjerner.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Som kokkeelev på Restaurant Maison, starter du med at arbejde i det kolde køkken, hvor der laves kolde forretter og desserter. Din hverdag i det kolde køkken, vil starte med klargøring af desserter og kolde retter til aftens service. Du vil indgå en den samme vagtplan som kokkene, som vil guide og dygtiggøre dig, hvorfra du så skal videre ud i det varme køkken, hvor der er fiske- og stegeparti.

Forventninger til eleven

Vi forventer at du har gå-på-mod, en glad-frisk-venlig attitude. At du er meget interesseret i at dygtiggøre din færdigheder som kok.

VI TILBYDER

Vi tilbyder en vagtplan, hvor arbejdsdagen starter kl.11, du vil indgå i samme vagtplan som alle kokkene. Masser af plads til at dygtiggøre sig. At arbejde med nogle af de bedste\/dyreste råvare (hummer, trøffel, pighvar, caviar, osv.) Stor indsigt i forskellige tilberedningsmetoder og anretninger. Restaurant Maison er en del af samme kæde som PLUTO, Gorilla, Retour, Estadio, så der vil også være mulighed for at skifte læreplads undervejs, hvis det er noget man vil.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Mads Sams \/ Ass. køkkenchef
mads@restaurantmaison.dk
Tlf.: 21431715

Addresse

Restaurant Maison
Dronningens tværgade 43

Ansøgningsfrist:

31-07-2022

Søg stillingen