Kokkeelev søges til Restaurant Mark

OM ARBEJDSPLADSEN

Restaurant Mark i hjertet af København, er et almanak-køkken, hvor vi fokuserer på at indkøbe og tilberede de bedste råvarer lokalt og i sæson. Restauranten afspejler alt det gode, Danmark byder på fra mark, hav, frugthaver og stald. Vores køkken er baseret på klassiske, franske teknikker men altid med et twist, så gæsterne har en oplevelse af at sidde på en moderne og tidssvarende restaurant. Det er en bistro af meget høj kaliber med skarp tilberedning, indretning og servering - men altid uformel og indbydende. Restaurant Mark er en a la carte restaurant med frokost og aften åbent.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Du kommer til at arbejde med sæsonens udbud af råvare, hvor alt bliver lavet fra bunden. Det vil sige at hvad enten det er frisk fisk som vi får hele hjem og filetere, samt koger fond på skrog, eller det er hele dyr vi parterer, bliver hele dyret brugt på en fornuftig og bæredygtig måde. Vi gør altid en dyd ud af at tilberede til perfektion, hvad enten det gælder dampning, stegning, bagning eller sous vide.

Forventninger til eleven

Du er; - Lærenem - Effektiv i et mindre team - Meget ambitiøs - …Og så er du ikke bange for at begå fejl, men samtidig har en masse mod og viljestyrke til at forbedre dig dag for dag.

VI TILBYDER

Vi tilbyder dig en masse erfaring gennem arbejde med alle grundtilberedningerne, et kreativt arbejdsmiljø, og helt generelt en masse håndværksmæssige udfordringer.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Peter Hassel, Køkkenchef
Bendix@restaurantmark.dk
Tlf.: 31 75 12 13

Addresse

Restaurant Mark
Axeltorv 3, 1609 København

Ansøgningsfrist:

01-09-2023

Søg stillingen