Kokkeelev søges til Restaurant Odette

OM ARBEJDSPLADSEN

Odette er en uhøjtidelig, intim restaurant, hvor smagen, de gode råvarer og den hyggelige stemning er i fokus. Vores køkken er dogmefrit og tager udgangspunkt i de bedste råvarer fra de danske marker, gårde og mejerier, fortolket i en varm, sydeuropæisk inspireret menu.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Som kokkeelev på Restaurant Odette får du lov at arbejde med sæsonens bedste råvarer, da vi gør en dyd ud af at købe gode, økologiske varer fra Danmark, så det produkt, du tilbereder, altid bliver det bedste. Du kommer desuden til at arbejde i et stærkt team af kokke, køkkenchefer og tjenere, og restaurantchefer som alle arbejder for at opfylde vores mission om at give velsmag til vores gæster.

Forventninger til eleven

Du kan lide at stå i køkkenet – og vil gerne udvikle dine evner. Du er ansvarsfuld, struktureret og mødestabil. Du er sjov og en god kollega – det er vigtigt med godt humør i køkkenet. Du serverer kun det bedste for kunderne.

VI TILBYDER

Muligheden for at sætte præg på et helt nyt sted. Et køkken fyldt med god energi og gode råvarer. Et godt arbejdsmiljø med højt til loftet. En stilling, hvor man med engagement og vilje kan få tildelt mere ansvar

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Emil Eshardt - Køkkenchef
emil@norrlyst.dk
Tlf.: 31720619

Addresse

Restaurant Odette
Kompagnistræde 18

Ansøgningsfrist:

01-04-2023

Søg stillingen