Salt Bar og Restaurant med deres logo henover

Kokkeelev til SALT bar & restaurant

SALT bar & restaurant søger en kokkeelev med stort engagement og viljen til at lære fra en travl virksomhed i konstant udvikling

Om arbejdspladsen

Hvem er vi?

Historien bag Admiral Hotel går mange år tilbage, og både hotellet og medarbejderne bærer præg af en fantastisk atmosfære og en unik teamånd.

Admiral Hotel er en spændende og ikke mindst kvalitetsbevidst virksomhed, der hele tiden stræber efter at give vores gæster den bedste oplevelse. Vi lægger stor vægt på et godt arbejdsklima med glade og dygtige medarbejdere, og ikke mindst glade gæster.

På SALT er maden fuld af nytænkning og udfordrende smagssammensætninger. Det er moderne dansk og er skabt ud fra et stærkt traditionelt fundament, hvor moderne teknikker er med til at forfine smagsformerne. En klassisk genkendelig smag, hvor de jordnære danske råvarer krydres med et fremadrettet udtryk. Der er tale om en moderne klassiker, som udfordrer tryghedens rammer og nye glæder kan derved opstå.

Om jobbet

Nærvær og fleksibilitet er vigtigt. Som person er du ansvarsfuld, viljestærk og har en stor interesse samt entusiasme for madlavning. Du har lysten til at arbejde i et tæt team, hvor alle er afhængige af hinanden. Du bliver en del af en gruppe på 6 elever, som alle arbejder i forskellige dele af køkkenet. Dette medfører, at du gennem uddannelsen får erfaring fra alle aspekter – lige fra banket/selskabsservering til a la carte – kød, fisk og dessert. Med andre ord: en bred uddannelse.

vi tilbyder

Hos os får du både faglig og personlig udvikling. Vi tilbyder en læreplads i et travlt og velfungerende køkken med fokus på detaljen og de gode råvarer. Vi lægger vægt på et godt og fleksibelt samarbejde samt personlig udvikling.

Kontakt og ansøgningsfrist

Har du lyst til at være en del af teamet på Admiral Hotel og SALT bar & restaurant, hører vi gerne fra dig snarest. Klik på 'søg stillingen' nederst og udfyld de markerede felter for at ansøge. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Rasmus Møller Nielsen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson
Rasmus Møller Nielsen, køkkenchef 
Tlf.: 33 74 14 14

Adresse
Toldbodgade 24-28, 1253 København

Ansøgningsfrist:
Opstart er snarest efter aftale.

Søg stillingen

Kontakt vores Lærepladscenter

Vores lærepladskonsulenter hjælper virksomheder med at få en elev i praktik og elever med at søge en praktikplads.

Mikkeline Jensen
Praktikpladskonsulent

Mikkeline Jensen

M: mj@hrs.dk T: 3153 3651

Kira Gall Henriksen
Praktikpladskonsulent

Kira Gall Henriksen

M: kgh@hrs.dk T: 3122 7454

Anne Marie Brinkler
International koordinator

Anne Marie Brinkler

M: amb@hrs.dk T: 2550 3656

Frederik Hvidt
Praktikpladskonsulent

Frederik Hvidt

M: fhv@hrs.dk T: 2091 1070