Kokkeelev søges til Samling

OM ARBEJDSPLADSEN

Kokke og tjenere søges! Medvirkende i forestilling på Det kgl. Teater i september og oktober 2022.  Vi er i scenekunst-kollektivet Samling ved at opstarte research til en mindre forestilling i efteråret på Det Kongelige Teater, der skal omhandle det danske asylsystem og at være et menneske på flugt. Et bærende element i forestillingen er mad - og muligvis mad, der anrettes live på scenen. Vi skriver fordi vi er på udkig efter 6 unge kokke- eller tjenerelever, der har lyst til at være assistenter for stykkets kok i processen med at udvikle retterne. Til selve forestillingen, skal man sammen med kokke anrette menuen på scenen og servere den. Vi spiller 5 forestillinger i første uge af november 2022 (uge 44). Vi afholder prøver i oktober (uge 41,42, 43), hvor det forventes at du kan være til stedet ca. 2-4 eftermiddage om ugen. Lønnen er symbolsk på 2000 kr.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Du skal assistere kokken op til forestillingen og være på scenen under forestillingen.

Forventninger til eleven

Det forventes at man møder efter en produktionsplan, som vi sammen udarbejder.

VI TILBYDER

Parcel er er en sanselig bearbejdning af et konkret objekt: Nødhjælpspakken. Med udgangspunkt i nødhjælpspakkens kulinariske indhold og indsamlet lydmateriale undersøges forholdet mellem overflod og knaphed i det danske asylsystem. Formålet med undersøgelsen Parcel er at skabe et rum, hvori indsamlet dokumentarisk materiale kan flette sig sammen med en haptisk, sanselig og lydlig installatorisk oplevelse. Det fortællende indhold genereres af mennesker, der befinder sig i forskellige magt- og afmagtspositioner i midten eller på kanten af asylsystemet. Interviews optages som lyd og opleves af publikum som bineaurale lydfortællinger, der serveres parallelt med et antal retter, alle udelukkende skabt af ingredienser fra en nødhjælpspakke.  Arbejdet vil konkret ligge i oktober måned og visningerne på Skuespilhuset vil foregå fra d.1.-5.november om aftenen, hvor deltagelse kræves. Der vil være en symbolsk løn. Vi er interesserede i at tale med eventuelle medvirkende i august. Nedenfor kan du læse mere om de tanker vi har om projektet. Meget kan endnu ændre sig og vi er åbne for bidrag og ideer.  Parcel:  Parcel er er en sanselig bearbejdning af et konkret objekt: Nødhjælpspakken. Med udgangspunkt i nødhjælpspakkens kulinariske indhold og indsamlet lydmateriale undersøges forholdet mellem overflod og knaphed i det danske asylsystem. Formålet med undersøgelsen Parcel er at skabe et rum, hvori indsamlet dokumentarisk materiale kan flette sig sammen med en haptisk, sanselig og lydlig installatorisk oplevelse. Det fortællende indhold genereres af mennesker, der befinder sig i forskellige magt- og afmagtspositioner i midten eller på kanten af asylsystemet. Interviews optages som lyd og opleves af publikum som bineaurale lydfortællinger, der serveres parallelt med et antal retter, alle udelukkende skabt af ingredienser fra en nødhjælpspakke.  Alt godt - Samling

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Marie Boye, scenograf
mbtsbrevkasse@gmail.com
Tlf.: 61696250

Addresse

Samling
Sankt Annæ Pl. 36

Ansøgningsfrist:

15-08-2022

Søg stillingen