Kokkeelev søges til Scandic Hotel Hvidovre (1)

OM ARBEJDSPLADSEN

Scandic i Hvidovre søger en frisk ung kokkeelev til start 1 Juli ( eller snarest) Vi er et muntert køkken med fuld fart på. Det er en arbejdsplad der har lyst til at give vores elever en god uddannelse. Du vil indgå i et team hvor vi i forvejen har en kokkeelev. Vi glæder os til at møde lige præcis dig som har lyst til at få en på oplevelsen og samtidigt blive uddannet kok.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Du vil blive tildelt et team og primært arbejde på a la carten. derudover vil du i din lærer tid ogå få indsigt i stor produktion, bagning af brød & kager. være med til at tilberede & køre morgenmad & briúnch. til sidst vil du også få fornøjelsen af at prøve krafter med selskaber ( brylluper, konfirmationer, fødselsdage) mm. her kan du være med til at udvikle din kreativitet.

Forventninger til eleven

Vi forventer at du er frisk og har lyst til at arbejde i køkkenet. som elev indgår du i et team og sammen med resten af køkkenet skal du formå at kunne samarbejde.

VI TILBYDER

Vi tilbyder en uddanelse der giver dig en masse værktøjer når du engang skal ud og arbejde som kok. Vi sørger for du får en masse lektier, ser køkkenet fra alle dets vinkler & i samarbejde med kokkene får du lov til at være med til at sætte dit præg på køkkenet. Vi glæder os rigtig meget til at møde lige præcis dig som har lyst til at arbejde i et køkken der tilbyder en god uddannelse.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Maria Lillevang, Køkkenchef
maria.lillevang@scandichotels.com
Tlf.: 40981412

Addresse

Scandic Hotel Hvidovre
Kettevej 4, 2650 Hvidovre

Ansøgningsfrist:

01-08-2022

Søg stillingen