Kokkeelev søges til Tivoli Hotel & Congress Center (2)

OM ARBEJDSPLADSEN

Tivoli Hotel er med sine 679 værelser og omfattende konferencefaciliteter en af Københavns absolut største spillere. Hotellet er en dynamisk, udfordrende og eventyrlig arbejdsplads med plads til kreativitet og forskellighed. Vi lægger vægt på kvalitet, et højt serviceniveau og ambitiøse medarbejdere. Vi stræber efter at være branchens bedste arbejdsplads og værner om en sund kultur.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Råvarer, planlægning, tilberedning, anretning, samarbejde – du lærer det hele Som kok har du alle tiders mulighed for at gøre andre mennesker glade. Du ved selv, hvor lækkert det er at få lige netop det, man har lyst til at spise – og så bare få det endnu bedre, end man drømte om. Det er lige netop det, dit liv som kok handler om. Du kommer til at lære... - at udvikle og sammensætte menuer - råvarekendskab – kød, grønt, fisk, krydderier… - at forberede råvarer - at tilberede retter – både det kolde, varme og dessertkøkkenet - at planlægge din arbejdsdag ud fra dagens menu - om allergener – så du kan lave lækker mad til folk med allergi

Forventninger til eleven

Bestået grundforløb og stor lyst til at lære! Du skal have bestået grundforløbet, før du begynder. Derudover er det først og fremmest din indstilling, der gør, om du kan blive en god kok og ikke mindst en god kollega. Du skal... - forstå at på en arbejdsplads møder man til tiden og yder en indsats sammen med sine kolleger - have lyst til at lære og udvikle dine evner - have lyst til at bidrage med dine egne ideer – fx til menuer eller brug af råvarer - ikke være bange for at tage fat – der er fart på i kokkefaget - have overblik så du kan planlægge og bruge din tid på den bedste måde - kunne begå dig på engelsk – du har kolleger fra hele verden

VI TILBYDER

Vi forventer meget af dig, men samtidigt kan du også forvente en masse af os! Udover en super spændende og udviklende uddannelse på et af Københavns største hoteller, så får du også: - En alsidig og udfordrende hverdag i en energisk og international atmosfære - Et godt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor trivsel er i fokus - Gode karriere-, trænings- og udviklingsmuligheder - Et stærkt fællesskab med gode kollegaer - på tværs af hotellets afdelinger - En arbejdskultur hvor der er plads til at træffe selvstændige beslutninger. Derudover garanterer vi ordentlige forhold under overenskomsten, en konkurrencedygtig løn, samt ferie og pension. Du bliver en del af Arp-Hansen Hotel Group, Københavns største hotelkoncern. Her er vi én stor familie, hvor vi passer godt på hinanden og vi løfter i flok. Hos os er du hjemme, når du viser tillid, nærvær og er ambitiøs!

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Phillip Morrison
p.morrison@arp-hansen.dk
Tlf.: 2611 3101

Addresse

Tivoli Hotel & Congress Center
Arni Magnussons Gade 2, 1577 København V

Ansøgningsfrist:

15-10-2022

Søg stillingen