Kokkeelev søges til Zoo by Madkastellet

OM ARBEJDSPLADSEN

Spisehuset Folk er en del af Det Hvide Hus i Zoo, hvor vi har Folk som er vores familie restaurant hvor vi servere smørrebrød og danske klassikere med et lille tvist, i den anden ende af huset ligger Cakes & dreams som er vores konditori og derud over har vi flere store og små selskabs og konference lokaler til både firma og private arrangementer. Dine opgaver vil være a la carte i Folk, opbakning og afvikling af selskaber samt konference forplejning. Vi er et hold på 8 mand i køkkenet fordelt på to hold med en 5\/2 vagtplan, holdene består både af kokke og elever. Vi følger havens åbningstider.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Eleven vil indgå i et tæt samarbejde med de øvrige køkkenmedarbejdere. Den daglige drift består hovedsageligt af prep og tilberedning af mad til a la carte, samt øvrige møder og andre arrangementer.

Forventninger til eleven

Der forventes at eleven er mødestabil, lærelysten og samarbejdsvillig.

VI TILBYDER

Vi tilbyder et stærkt team fra dygtige kokke til servicemindet serveringspersonale. Vi laver mad til et spisested med 100 pladser i vinterhalvåret og 250 om sommeren samt møder og events året rundt. Derudover får du muligheden for at arbejde i zoos skønne omgivelser.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Thomas madvig, HR Chef
Hr@madkastellet.dk
Tlf.: 27116499

Addresse

Zoo by Madkastellet
Roskildevej 32, Frederiksberg

Ansøgningsfrist:

01-08-2022

Søg stillingen