Kokkeelev til BarPasta

Om arbejdspladsen - beskriv din virksomhed

Bar Pasta består af to mindre restauranter på nørrebro, med rod i det Italienske køkken med fokus på de bedste danske og italienske råvare. Vi har igennem de 4 år vi har haft åbent fået en del faste kunder, så der er altid en hjemlig og imødekommende atmosfære i restauranten. Grundet en forholdsvis stor udeservering på begge restauranter, har vi hele sommerene fuld fart på, mens vinter halvåret er en roligere sæson med mere tid til fordybelse. Vi er et mindre hold af både faglærte som ufaglærte, derfor er arbejdsmiljø og daglig trivsel er meget vigtig i vores forretning. I løbet af en dagen hjælper alle hinanden hvor end der kan være brug for det, det kan være at løbe med mad eller tage imod en gæst også selvom at dit primære job selvfølgelig er i køkkenet. Vi stræber efter at producere så meget i huset som muligt, og er i konstant udvikling i vores produktions køkken.

Elevens arbejde

Som elev i køkkenet på Bar Pasta vil du få en dagligdag fuld af diversitet, du vil blive inkluderet i alle aspekter af driften i køkkenet. Igennem den tavle sommer for du massere af mulighed for at køre service med fuld drøn, samt om vinteren være med til at gå mere i dybden med de enkelte retter og udviklingen af menuen. Din dag vil blive delt op således at, du enten mødet ind fra morgenstuden til at være i prep køkken, eller møder ind om eftermiddagen til at køre service.

Forventninger til eleven

Vi forventer en god arbejdsmoral, at du møder ind med lysten til at være en del af et team hvor vi løfter hinanden. At du har bold på tanden, og er vild med det italienske køkken.

Hvad tilbyder I?

Vi tilbyder en stabil og god arbejdesplads, med masere af muligheder for at lære og få ansvar.

Arbejdspladsens adresse

Griffenfeldsgade 17 st

Kontaktperson og stilling

Ingeborg Christensen, køkkenchef

Email-adresse

ingeborg@barpasta.dk

Arbejdspladsens hjemmeside

www.barpasta.dk

Telefonnummer

28252233

Hvornår er ansøgningsfristen?

  1. december 2021 00:00