Kokkeelev til Christianshavns færgecafé

Om arbejdspladsen - beskriv din virksomhed

Christianshavns Færgecafé handler om det gode dansk klassisk køkken. Vores mål er at skabe et spisested, der tilbyder traditionel dansk mad med et tvist, og hvor gæsterne kommer igen og igen, fordi stemningen er uformel, hyggelig og mindeværdig. Du kan finde klassikere som wienerschnitzel, tarteletter og smørrebrød på menuen. Men vi vil altid gerne udvikle på vores retter, så hvis du er kreativt anlagt, er der rig mulighed for at byde ind med spændende kombinationer og nye retter. Vores tone er bramfri, men kærlig, og kvaliteten af både mad og drikke må og skal altid være i top. Vi laver vores egne snapse, marinerer selv vores sild og sylter, som Vor Mor gjorde det. Og så vælger vi altid råvarer, der giver mening, som fx råvarer i sæson og skånsomt fangede fisk. Christianshavns Færgecafé er ejet og drevet af kok og ’kaptajn’ Erik Frandsen. I igennem 8 år haft et stabilt og fasttømret team både på gulvet og i ’kabyssen’, og nu leder vi efter en erfaren, ambitiøs og sød kokkeelev, der ligesom os har let til smil og synes, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Elevens arbejde

Som elev hos os kommer du omkring i det danske køkken og klassiske tilberedningsmetoder. Elver hos os laver det samme som de faglærte kokke - du kommer ikke til at plukke urter en hel dag. Som elev starter man sin læretid med at med at lære køkkenet at kende. Her sætter du vare på plads, opbakning til selskab og a la carte. Du vil hurtigt komme til at lave smørrebrød, forretter samt desserter. Efter 10 måneder vil du blive introduceret til det varme køkken. Her lære du at stege og lave saucer samt at køre selskaber. På det sidste år vil det hele blive bundet sammen. Skulle der være områder som du er særligt interesseret i så sætter vi gerne fokus på dette . Mine elever arbejder altid være sammen med en kok som vejleder og du kan spøger til råds.

Forventninger til eleven

Vi forventer at du er mødestabil, enageret, har et godt helbred og at dine hænder samt hoved er skruet godt på. Vi forventer at du er tolerant og kan møde folk med et åbent sind.

Hvad tilbyder I?

Vi tilbyder en læreplads men højt til loftet. En læreplads hvor man bliver mødt i øjenhøjde og det er ok at være den man er. En læreplads hvor du er en vigtig del af holdet. En læreplads på 160 timer pr måned. En læreplads med plads til et liv.

Arbejdspladsens adresse

Christianshavns Færgecafe

Kontaktperson og stilling

Erik

Email-adresse

job@faergecafeen.dk

Arbejdspladsens hjemmeside

www.faergecafeen.dk

Telefonnummer

32544624

Hvornår er ansøgningsfristen?

  1. december 2021 00:00