Kokkeelev til FISHMARKET

Kokkeelev til fiskerestaurant i indre by, København.

Om arbejdspladsen 

Kokkeelev til fiskerestaurant ved Kongens Nytorv Vi søger en dygtig kokkeelev til vores fiskerestaurant Fishmarket. Har du passion for at arbejde med gode råvarer? Vil du udvikle dig i en travl restaurant med dygtige kollegaer og komme med idéer, der kan ende på menukortet? Hvem er vi? Fishmarket er en livlig fiskebistro inspireret af det simple, velsmagende og friske køkken, hvor råvaren er i fokus. Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører og lokale fiskere for at sikre, at kvaliteten er i top. Fishmarket er en del af familien, der også omfatter restauranten Cantina. Vi tilbyder Du kommer til at arbejde på Fishmarket, hvor vi beskæftiger os med et kompromisløst køkken. Du bliver en del af et dedikeret team, hvor du udvikler din faglighed i samarbejde med dygtige og specialiserede kokke. Kvalitet, smag og æstetik er i fokus hos os. Tonen i køkkenet er god og respektfuld. Vi arbejder efter en rullende vagtplan med i gennemsnit 3 hele arbejdsdage om ugen.

Forventninger til eleven

Du arbejder struktureret og trives med frihed under ansvar. Du er typen, der ønsker at lære at lave mad med ekstra kærlighed og fungerer godt i et team. Du forstår at tage ansvar for dig selv og din arbejdsplads. Du er komfortabel i et travlt miljø og forstår at holde hovedet koldt. Vi sætter pris på et godt humør og et ekstra servicegen.

Elevens arbejde

Du kommer til at arbejde med mange af de teknikker der er inden for både det salt og det søde køkken. Og du kommer hurtigt til at indgå som en del af alle de funktioner der er med arbejdet i et køkken

Hvad kan eleven forvente af jer?

Du kan forvente at vi er en arbejdsplads hvor der bliver taget rigtig godt hånd om dig. Og den største del af de elever vi har afslutter eksamen med medalje :))

Kontaktperson og stilling

Henrik Laszlo

Arbejdspladsens hjemmeside

www.fishmarket.dk

Telefonnummer og mailadresse på kontaktperson

21273353